Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Aktiv Ferie i Kolding

Lev livet under åben himmel. Landskabet i Kolding området er præget af bakker og dale - og af den lange kystlinie. Det varierede terræn lokker med et væld af naturoplevelser til fods, på cykel og til vands.

Kolding - Vandaktiviteter

Kolding har flere dejlige badestrande -  både dem hvor der kommer mange mennesker, hvor der er masser af aktiviteter  og de strande med ro og fred. 

Vild med vand i Kolding

Kolding er et flot syn fra søsiden. Under indsejlingen fra Lillebælt gennem Kolding Fjord ser man både Trapholt og Hotel Koldingfjord fra deres smukkeste side. I bunden af fjorden venter Koldings to store lystbådehavne, Nordhavnen og Marina Syd.

Fiskeri i Kolding

Kolding med sin lange kyststrækning mod øst byder på mange fiske muligheder ved kysten men også i Kolding Å og i Donssøerne.

Fiskeri i Kolding

Fisketegn og fiskekort

Alle lystfiskere mellem 18 og 65 år skal have et gyldigt fisketegn for at kunne fiske i danske fiskevande.
Så børn under 18 år og pensionister må fiske uden det statslige fisketegn. Eneste undtagelse for denne lov er de såkaldte put-and-take-søer.

Født med en fiskestang i hånden?

I Kolding området finder du alt hvad et lystfiskerhjerte begærer. Med beliggenheden direkte ud til Lillebælt, forskellige søer og Kolding Å, så er der rig mulighed for at gøre en god fangst.

Cykelferie i Kolding

Se Kolding fra to hjul

Det er sund fornuft at lade bilen stå og tage cyklen. I området omkring Kolding ligger der mange naturoplevelser, som kun venter på at blive set fra to hjul.

Naturen lige ved døren

Koldings grønne oaser

Naturen finder du både i og omkring Kolding. Marielundskoven indbyder til gå- eller løbeture eller du kan nyde naturområderne omkring Kolding Fjord - mulighederne er mange.

Andre muligheder i Kolding

RaceSyd Gokart

RaceSyd - Gokartcenter

Oplev suset når der køres om kap på banen i Fredericia, kun 25 kilometer fra Kolding. Du kan køre Le Mans, Grand Prix eller bare droppe ind til en oplevelse med fart. 

Video fra Løverodde