Ferie i Kolding

Kolding er både noget for jer der er på ferie med børn, for jer, der vil have en ferie fyldt med kulturelle oplevelser og for de af jer, der vil have fysisk udfoldelse. På denne side kan du hente masser af inspiration og praktiske råd til din næste ferie i Kolding. 

Jul i Kolding 2017

Jul i Kolding 2017

Juletid er tid til hygge, samvær og lysende oplevelser. Skyd julen igang i Kolding, hvor der er oplevelser for enhver smag. Her kan du blandt andet opleve julemarkeder, julekoncerter og møde julemanden.

Det sker 2017

Det sker i Kolding

Få inspiration til oplevelser i Kolding.

Kolding for børn

Kolding for børn

Kolding er også for børn. Få gode og nye ideer til hvad du kan oplever i Kolding med børn.

Kolding - en unik oplevelse

Overnatning i Kolding

I Kolding har du mulighed for at vælge præcis den overnatning der passer dine behov. Her finder du alt fra hoteller, kroer, vandrerhjem, campingpladser og bed & breakfast.

Aktiv ferie i Kolding

Lev livet under åben himmel. Landskabet i Kolding-området er præget af bakker og dale - og af den lange kystlinie. Det varierede terræn lokker med et væld af naturoplevelser til fods, på cykel og til vands.

Christiansfeld

Besøg Christiansfeld

Christiansfeld er kendt i hele landet for sine lækre honningkager og formodentlig den første by i Danmark, der er bygget efter en decideret byplan af de tilrejsende Herrnhutere.