Weekend i Kolding

Kolding er omgivet af skove, fjorden og strande, der inviterer til at blive benyttet i det omfang, I ønsker. Snyd ikke jer selv for en gåtur på Kærlighedsstien langs Slotssøen. I har mulighed for at svinge golfkøllerne på de to bynære golfklubber - Kolding Golf Club og Birkemose Golf.

Der kan shoppes i butikkerne i midtbyen eller I kan tage ud til Jyllands største butikscenter - Kolding Storcenter. Restauranterne og caféerne er klar til at kræse for jer med mad og drikke, der varierer i både pris og etnisk herkomst. Så er I til natur, historie, design, kultur, shopping, gastronomi og wellness så byder Kolding på det hele, så I kommer ikke til at kede jer.

Nyd livet og hinanden

Shopping i Kolding

Er I shoppe-glade, kan I få afløb for jeres lyster. Kolding midtby med 9 gågader er spækket med specialbutikker af enhver slags samt caféer og restauranter. Kolding Storcenter er Jyllands største butikscenter med 120 specialbutikker, varehus og biograf.

Se de mange muligheder

Natur i Kolding

Naturen i Kolding giver mange muligheder for ro og fordybelse, lange gåture eller en cykeltur. Her er ikke langt til strand og den bynære Marielundsskov er smuk på alle årstider.