Aktiv ferie i Kolding

Lev livet under åben himmel.

Landskabet i Kolding-området er præget af bakker og dale - og af den lange kystlinie.

Det varierede terræn lokker med et væld af naturoplevelser til fods, på cykel og til vands.

Kolding - Vandaktiviteter

Kolding har flere dejlige badestrande - både dem hvor der kommer mange mennesker, hvor der er masser af aktiviteter og de strande der byder på fred og ro.

Vild med vand i Kolding

Kolding er et flot syn fra søsiden. Under indsejlingen fra Lillebælt gennem Kolding Fjord ser man både Trapholt og Hotel Koldingfjord fra deres smukkeste side. I bunden af fjorden venter Koldings to store lystbådehavne, Nordhavnen og Marina Syd.

Naturen lige ved døren

Kolding er omgivet af storslået natur - få inspiration til at nyde den her.

Koldings grønne oaser

Naturen finder du både i og omkring Kolding. Marielundskoven indbyder til gå- eller løbeture eller du kan nyde naturområderne omkring Kolding Fjord - mulighederne er mange.

Fiskeri i Kolding

Kolding med sin lange kyststrækning mod øst byder på mange fiskemuligheder ved kysten men også i Kolding Å og i Donssøerne.

Fisketegn (online)
Fisketegn Christiansfeld Centret)
Fiskekort (Kolding Jagt & Fiskeri)
Fiskekort
 (Christiansfeld Centret)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Født med en fiskestang i hånden?

I Kolding-området finder du alt hvad et lystfiskerhjerte begærer. Med beliggenheden direkte ud til Lillebælt, forskellige søer og Kolding Å, så er der rig mulighed for at gøre en god fangst.

Cykelferie i Kolding

Se Kolding fra to hjul

Det er sund fornuft at lade bilen stå og tage cyklen. I området omkring Kolding ligger der mange naturoplevelser, som kun venter på at blive set fra to hjul.

Andre muligheder i Kolding

Racesyd i Kolding

RaceSyd - Gokart, action for voksne og større børn

Action for større børn og voksen. Oplev suset når der køres om kap på banen i Fredericia, kun 25 kilometer fra Kolding. Du kan køre Le Mans, Grand Prix eller bare droppe ind til en oplevelse med fart. 

Video fra Løverodde