Geografisk Have for børn

Denne grønne oase i Kolding er et sted, som tager dig væk fra Europa i det øjeblik du krydser dens porte. Du kan vandre rundt i hele verden i den gigantiske have, hvor du, hvis du bruger alle dine sanser, kan blive en del af et forbløffende natur-eventyr. Nyd de tusinde farver af roser, lyt til den lille gurglende bæk, duft den friske luft mens du leger gemmeleg i skoven med kæmpehøje træer og klap de tamme dværggeder, ponyer og alpakaer i dyrefolden.

Rejs til Kina, Japan, Nord- eller Sydamerika, kravl ind i deres eksotiske grotter og gå på opdagelse i bambuslundens labyrintiske tunnel. Hvis du er en af de mere nysgerrige og modige, så skal du også udforske vildnisset omkring arealet med junglestien, hvor krogede stammer, som vældige slanger, kryber under jorden. Besøg Danmarks første bambus, som flyttede til Kolding fra Kina i 1921 og find de sydamerikanske mammutblade, som er så store at du helt kan forsvinde i deres skygge.

Hvis du vil gerne vil have nye venner, så husk at kigge forbi dyrefolden og volieren, hvor minigrisene, kaninerne, marsvinene, de eksotiske fugle og mange andre venter på at tilbringe en sjov dag sammen med dig.

I Geografisk Have løber du aldrig tør for mysterier og eventyr, som skal afdækkes. Så vent ikke længere, lad hele verden blive din udendørs legeplads!

Åbningstider / Tidspunkter

24/03/2018 - 30/09/2018 Mandag - Søndag 10:00 - 18:00

Del denne side

Opdateret af:

VisitKolding info@visitkolding.dk
 

Kontakt

Adresse

Christian 4 Vej 23
6000 Kolding

Telefon

+45 75 50 38 80

Fakta

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.49343211
Latitude : 55.47519121