CYKELFERIE i Kolding

Kolding og Chrisitansfeld inviterer til mange oplevelser på cykel hvor ruterne kommer vidt omkring både på landevej og i skovene og den smukke natur i og omkring Kolding og Christiansfeld.

Mange af ruterne går gennem ådalen, skove og skøn natur, mens andre er på landevejene rundt i området, men fælles for dem alle er, at der er masser af natur og kultur på vejen rundt forbi mange af de historiske perler i hele Kolding kommune.

Mountainbike Kolding
Mountainbike i Trekantsomraadet

Mountainbike i området

Rundt om Kolding ligger mange gode mountainbike sport og ruter. Se forskellige af de mærkede ruter i trekantsområdet her og bliv inspireret til at tage ture rundt i Trekantsområdet på Mountainbike. 

Mountainbike i Kolding  MTB

Mountainbike i Kolding

Teknik og undervisning ? Så kontakt Essi Laub - her er udfordringer for alle uanset niveau. Mulighed for kurser og hold træning. Tekniktræningsområde, med sving og ramper samt over 2 km singletrack.

Christiansfeldruten

Ruten går gennem det fantastiske landskab ved Chrisitansfeld, Aller og Hejlsminde. Ruten er 25 kilometer lang med 60% asfalt og 40% grus. 

Download folderen som pdf 

Bed and Bike i Kolding

Bed and Bike i Kolding - læs mere her

Se her alle de overnatningssteder der er Bed and Bike i Kolding og få ekstra god cykelservice

Cykelvenner i Kolding

Bike Friends i Kolding

Besøger du Kolding på cykel så se her hvor du kan forvente en ekstra service. Kolding byder med Bike Friends velkommen til en fantastisk ferie på cykel

Denmark By Bike

Planlæg din rute på cykel

På Denmark By Bike kan du planlægge din rute og hente den ned til din app. Vælg Bikefriends øverst i højre hjørne og få den bedste service på din cykeltur i Kolding.