Dancamps Kolding

Når I skal holde møde, kursus eller konference i Kolding, kan vi guide jer godt på vej og hjælpe jer fra start til slut med at skabe de rette kontakter, finde de perfekte omgivelser eller give inspiration.

Utraditionelle mødeformer og overnatning på moderne bycamping

Smid slipset og prøv moderne og utraditionel overnatning i funktionelle, komfortable campinghytter på Dancamps Kolding. Denne type indkvartering giver gruppen mere afslappede rammer og er også ideel til mindre grupper og alternative møder, hvor I ønsker en utraditionel overnatning, evt. kombineret med aktiviteter.

Dancamps Kolding har åbent hele året og samarbejder med flere aktivitetspartnere. I vores fælleslokale har I mulighed for at holde et utraditionelt møde for op til 60 personer. 

Overnatningsformen giver mulighed for at deltagerne bor i et samlet område i egne campinghytter, en slags komfortable minilejligheder – alle med eget tekøkken, bad og toilet, TV samt terrasse. Der er trådløst internet på hele området.

Aktiviteter

I forbindelse med ophold på Dancamps Kolding er der masser af oplevelser lige i nærheden. Skal mødet kombineres med aktiviteter er naturruter til løb, vandring eller cykel lige om hjørnet, samt at der er 4 tennisbaner til rådighed. Prøv også geocaching, rundvisning i Geografisk Have, afslapning i SlotssøBadet eller Dronning Dorotheas Badstue. Kombinér også opholdet med et besøg på Koldinghus eller Trapholt. Vi hjælper gerne med at arrangere rundvisninger og omklædningsfaciliteter.

Hjemmeside - Dancamps Kolding

Del denne side

Facts

Mødelokaler 3
Max til møde ved stole 0
Max til møde ved borde 40
Max til spisning 60
Afstand til stationen 100 m
30 gratis parkeringspladser

Kontaktinformationer

Kontakt informationer Visit Kolding