Efterårsferie i Kolding 2017

Kolding byder på masser af spændende oplevelser i efterårsferien. Der vil være et væld af aktiviteter, events og attraktioner for både børn og voksne. 

Test dine sanser i SMAGSEKSPERIMENTET på Trapholt, vær med til spændende aktiviteter hos Nicolai for Børn, oplev naturen på Harteværket, få kulturoplevelser på Kolding Bibliotek, eller hav sjov med vand i SlotssøBadet.

I har også mulighed for at opleve levende historie på Koldinghus og komme i selveste Dronning Dorotheas tjeneste.

Besøg Nicolai for børn i efterårsferien

Besøg Nicolai for børn i efterårsferien

Kig forbi Nicolai for børn i efterårsferien og oplev Børnebanditterne, Babybandet og en masse andet sjov.

 

Racesyd i Kolding

RaceSyd - Gokart, action for voksne og større børn

Action for større børn og voksen. Oplev suset når der køres om kap på banen i Fredericia, kun 25 kilometer fra Kolding. Du kan køre Le Mans, Grand Prix eller bare droppe ind til en oplevelse med fart. 

Tegneworkshop på Trapholt

Efterårsferie på Trapholt

Besøg Trapholt i efterårsferien, med aktiviteter for børn og voksne. Især det store SMAGSEKSPERIMENT vil udfordre dine sanser. Du kan også gå på kunstjagt eller lave din egen udstilling.

Koldinghus i efterårsferien

Koldinghus i efterårsferien

Kom i Dronning Dorotheas tjeneste på Koldinghus i efterårsferien og mød prinser, prinsesser, kokkepiger, lejesoldater, adelsfrøkener, strenge skolelærere og mange andre spændende personligheder.

Kultur:Kur

Kultur:Kur - Få en enestående oplevelse

Forkæl dig selv med en enestående oplevelse hvor du kan kombinere kultur med kurbad i eksklusive rammer. Køb en fælles billet til Koldinghus, Trapholt og Dronning Dorotheas Badstue.