First Hotel Kolding

Når I skal holde møde, kursus eller konference i Kolding, kan vi guide jer godt på vej og hjælpe jer fra start til slut med at skabe de rette kontakter, finde de perfekte omgivelser eller give inspiration.

Nyt hotel i midtbyen

First Hotel Kolding er Koldings nyeste hotel, som er beliggende i det centrale Kolding, tæt på banegården og busstationen, og med egen aflåst parkeringskælder. First Hotel Kolding er et moderne hotel, som sætter en stor ære i at yde en afslappet og professionel personlig betjening.

Lokaler
Vores fantastiske konferencefaciliteter er et resultat af et interessant privat/offentligt samarbejde med Kolding Bibliotek, der ligger i samme bygning som First Hotel Kolding. Via vores hotelrestaurant har du direkte adgang til mødelokalerne på Kolding Bibliotek. Dit møde eller din konference vil finde sted i et moderne, litterært og spændende miljø med lyskunst af den dansk/islandske kunstner, Olafur Eliasson.

Aktiviteter

Aktiviteter Hotellet råder over syv lyse og topmoderne mødefaciliteter bl.a. med fantastisk udsigt over Slotssøen med Koldinghus i baggrunden. Vi har det nyeste indenfor AV-udstyr og en kapacitet på op til 150 siddende gæster. Mødelokalerne egner sig både til mindre møder, bestyrelsesmøder, seminarer, produktlanceringer og konferencer generelt. Den gode forplejning til møderne leveres af hotellets Restaurant Berg, som kendetegnes ved enkle retter
lavet af friske råvarer af høj kvalitet.

Hjemmeside - First Hotel Kolding

Del denne side

Facts

Værelser 132
Mødelokaler 7
Max til møde ved stole 150
Max til møde ved borde 81
Afstand til stationen 0 km
Masser af mulighed for parkering

Kontaktinformationer

Kontakt informationer Visit Kolding