Houens Odde Kursus- og Oplevelsescenter

Når I skal holde møde, kursus eller konference i Kolding, kan vi guide jer godt på vej og hjælpe jer fra start til slut med at skabe de rette kontakter, finde de perfekte omgivelser eller give inspiration.

Et af Danmarks smukkeste og hyggeligste kursussteder

På Houens Odde Kursus- og Oplevelsescenter har vi rum og rammer til større dagsarrangementer med deltagelse af op til 100 personer. Alle mødelokaler og konferencerum kan efter ønske udstyres med de elektroniske hjælpemidler, du og dine mødedeltagere har brug for. I alle bebyggelser er der fri adgang til trådløst internet. På Stensgaarden kan vi huse op til 56 overnattende gæster fordelt på 16 lyse og venlige værelser. Huset rummer desuden en hyggelig spisesal og nogle af stedets bedste mødelokaler, bl.a. med biograf og lounge i kælderen.

I de ældre og sagnomspundne Gilwellhytter, der nærmest ligger i vandkanten, kan du give dine mødedeltagere en meget anderledes kursusoplevelse.
Gilwellhytterne kan huse op til 68 overnattende gæster fordelt på 24 værelser. 

Aktiviteter

De mange forskellige naturområder på Houens Odde Kursus- og Oplevelsescenter giver mulighed for at lave et væld af udendørsaktiviteter - både til vands og til lands. Du kan sammensætte et program med masser af fysiske og mentale udfordringer i og med naturen.

Du kan også anlægge en mere afslappet facon, hvor pauserne imellem dagens koncentrerede indlæg udfyldes af en fredelig gåtur i bøgeskoven eller langs vandet. Uanset formålet med dit arrangement kan vi hjælpe dig med at sammensætte et program, der matcher dine ønsker og dit budget. F.eks. kan du krydre dagen med nogle af vores teamworkbaserede øvelser, der udfordrer både hjernen og gruppens samarbejdsevner.

Bliv inspireret til en anderledes kursusdag, hvor vores professionelle instruktører tager jer med på eventyr.

Hjemmeside - Houens Odde

Del denne side

Facts

Værelser 40
Mødelokaler
 10
Max til møde ved stole 90
Max til møde ved borde 60
Max til spisning 90
Afstand til stationen 8 km
Gratis parkering

Kontaktinformationer

Kontakt informationer Visit Kolding