Jul i Kolding 2017

Juletid er hyggetid. I Kolding finder du oplevelser for enhver smag. Tag et smut forbi Julemandens Hus der har åbent hele december måned, hvis du ikke nåede at hilse på da han ankom til Kolding. Du har også mulighed for at opleve Kolding Light Festival, som vil lyse over Kolding fra den 7.-9. december, hvor også butikkerne i Kolding City har længe åbent. Kom i julestemning med de mange julekoncerter forskellige steder i Kolding eller oplev et juleudsmykket Kolding Storcenter. Der er også mulighed for at opleve en af de mange spændende julemarkeder hvor der er fokus på smag, julegaver, julestemning og masser af design.

Kolding Light Festival

Kolding Light Festival

Kolding Light Festival er en lysfestival, der afholdes i dagene fra den 7. til 9. december 2017 i Kolding by. Oplev spændende lyssætninger, videolys, interaktive installationer og lyskunst.

Julemarked på Trapholt den 28-29. november

Julemarked på Trapholt

Den 2. og 3. december 2017 kl. 10-17 åbner Trapholt igen dørene op til et hyggeligt julemarked med Danmarks bedste kunsthåndværkere, workshops og muligheden for at få unikt kunsthåndværk med hjem.

Jul på Landbomuseet

Julemarked på Landbomuseet

Den 9.-10. december afholdes der traditionel julemarked, hvor man komme i skoven og selv fælde sit eget juletræ. Derefter kan man gå i stalden og man kan nyde varm kakao eller gløgg og æbleskiver. Julemanden kommer på besøg kl. 10.30 og kl. 13.30.

Jul i Geografisk Have

Jul i Geografisk Have

Kom i julestemning når du besøger Geografisk Have i december.

Juleforestilling på Mungo Park Kolding

Juleforestilling på Mungo Park Kolding

"Og her lugter brunt og brændt" er navnet på forestillingen om en juleaften der er gået grueligt galt...