Julemarkeder -  Julekoncerter - Julestemning

JUL I KOLDING

Julemarkeder - Julekoncerter - Julestemning

Jul i Kolding 2018

Juletid er hyggetid. I Kolding finder du oplevelser for enhver smag. Tag et smut forbi Julemandens Hus der har åbent hele december måned, hvis du ikke nåede at hilse på da han ankom til Kolding. Du har også mulighed for at opleve Kolding Light Festival, som vil lyse over Kolding fra den 6.-8. december, hvor også butikkerne i Kolding City har længe åbent. Kom i julestemning med de mange julekoncerter forskellige steder i Kolding eller oplev et juleudsmykket Kolding Storcenter. Der er også mulighed for at opleve en af de mange spændende julemarkeder hvor der er fokus på smag, julegaver, julestemning og masser af design.

Kolding Light Festival

Kolding Light Festival

Kolding Light Festival er en lysfestival, der afholdes i dagene fra den 6. til 8. december 2018 i Kolding by. Oplev spændende lyssætninger, videolys, interaktive installationer og lyskunst.

Julemarked på Trapholt den 1 og 2 december

Julemarked på Trapholt

Den 1. og 2. december 2018 kl. 10-17 åbner Trapholt igen dørene op til et hyggeligt julemarked med Danmarks bedste kunsthåndværkere, workshops og muligheden for at få unikt kunsthåndværk med hjem.

Julen i Kolding