Spil golf i Kolding

Golf i Kolding - en god oplevelse

Spil golf i Kolding

Koldingegnen har gode og smukt beliggende golfbaner, der alle byder på spændende oplevelser hvad enten du er nybegynder eller erfaren golfspiller. Prøv banen ved Birkemose Golf eller banen ved Kolding Golf Club, som er beliggende i naturskønne omgivelser omkranset af skov og eng.

Golf er en populær sport i Danmark, hvilket giver dig mange muligheder, når du vil spille golf i ferien. De danske golfbaner er kendetegnet ved en god standard, der varierer i sværhedsgrad. De fleste baner giver plads til gæstespillere. I weekender og på helligdage må der ofte påregnes lidt ventetid især på golfbanerne nær de større byer. 

Handicapbegrænsninger
En del klubber har handicapbegrænsninger, og du anbefales derfor altid at tage kontakt til klubbens træner eller sekretariat, inden du starter.

Faciliteter
De fleste klubber tilbyder velindrettede klubhuse med omklædningsrum og bad, opholdsrum og pro-shop. Mange har egen restaurant eller cafeteria. Hvis du vælger én af Golf Denmarks kvalitetsmærkede baner, vil disse faciliteter altid være at finde.

Sæson

Golfsæsonen er lang i Danmark. Du kan stort set spille hele året - i perioden november - april vil der som regel være tale om vintergreens.

Dokumentation
Når du henvender dig på golfbanen, skal du kunne dokumentere handicap og medlemsskab af en golfklub.

Try3Golf

Læs mere om samarbejdet mellem 3 golfklubber i området.