Nicolai

Når I skal holde møde, kursus eller konference i Kolding, kan vi guide jer godt på vej og hjælpe jer fra start til slut med at skabe de rette kontakter, finde de perfekte omgivelser eller give inspiration.

Hold møde i de fem moderne kulturhuse
- i det historiske skolebygningsanlæg

De ombyggede skolebygninger danner en anderledes og stemningsfuld ramme om møder, konferencer og workshops. I forbindelse med leje kan der tilkøbes diverse teknisk bistand. Nicolai er et kulturelt kraftcenter i hjertet af Kolding. Komplekset består af 5 selvstændige huse, men fungerer også som én kulturel helhed.

Rammerne signalerer både kvalitet og nytænkning - noget der går igen i alle husenes tilbud. I Nicolai dyrker vi mangfoldighed, kreativitet og nye møder mellem kunstarter og kulturudtryk. Her arbejder de frivillige side om side med de fuldtidsansatte, amatørerne side om side med de professionelle, de kommunale institutioner side om side med private virksomheder.

Aktiviteter

Nicolai-komplekset er et sted, hvor der altid sker noget. Her er udstillinger, filmaftener med foredrag, koncerter, børnekultur, markeder og festivaller.

Det er muligt at leje en af de to biografsale eller den store lyse koncertsal. Lokalerne er velegnede til produktpræsentation, generalforsamling og meget andet. Mødelokalerne i Nicolai sætter desuden en stemningsfuld og kreativ ramme om dit arrangement og varierer i størrelse, så der er noget til et hvert arrangement.

Den hyggelige café og de veludstyrede biografsale vil give dine kunder og personale en oplevelse ud over det sædvanlige. Hvad enten du vil krydre arrangementet med en biograffilm, som vi skaffer, eller ønsker at bruge biografsalens professionelle indretning og teknik til din egen præsentation, så har vi de rette faciliteter.

Hjemmeside - Nicolai

Del denne side

Facts

Mødelokaler 12
Max til møde ved stole 150
Max til møde ved borde 100
Max til spisning 100
Afstand til stationen 900 m
Parkeringsmuligheder i Kolding centrum

Kontaktinformationer

Kontakt informationer Visit Kolding