Gå til indhold

Bliv gift i UNESCO byen Christiansfeld

Foto: VisitKolding

Skal jeres store dag forenes i smukke historiske rammer? Så har I mulighed for at blive viet og holde jeres bryllup i Christiansfeld.

Christiansfeld har de perfekte forudsætninger for, at danne rammerne om jeres bryllup med den enestående historiske atmosfære og unikke stemning i midtbyen. Her er alt hvad der kan forventes for at gøre dagen mindeværdig, og til en romantisk oplevelse for livet. 
 

Bryllup i Kolding med hvid brudebuket

Foto:VisitKolding

Bliv gift i smukke Christiansfeld

I Christiansfeld har I mulighed for at blive viet af en giftefoged på Brødremenighedens Hotel, på Hejlsminde strand eller på andre lokationer efter jeres valg. Vi ønsker, at jeres vielse bliver, som I ønsker den. 

Bryllup på Hejlsmindestrand

Foto:VisitKolding

Brudepar ved broenden Christiansfeld

Foto:VisitKolding

Christinero ved Christiansfeld

Foto:VisitKolding

En af de mere specielle datoer mange valgte at blive gift på, var den 07.09.2013 - på denne unikke dato blev hele 3136 par viet i Danmark.

Bryllup i Christiansfeld på Tyrstrupkro

Tyrstrupkro i Christiansfeld

 

Kroen ligger i smukke landlige omgivelser lidt uden for Christiansfeld med helt unikke gårdhaver som kan bruges ved velkomstdrinks og med flotte fotomuligheder både inde og ude. Restauranten sammensætter jeres menu og jeres aften, så den bliver helt som I ønsker

 

Bliv gift på Brødremenighedens Hotel

 

Vielsen kan foregå på Brødremenighedens hotel i Christiansfeld. Her er plads til både små og store selskaber, og der står altid et rum klar til borgerlige vielser. Hold festen i flotte rammer på det historiske hotel i centrum af Christiansfeld. 

Hotel i Christiansfeld Brødremenighedens
Grænsekroen i Christiansfeld

Den Gamle Grænsekro

Kroen ligger lidt uden for Christiansfeld i landlige omgivelser mellem Kolding og Haderslev. Her er plads til både de små selskaber og de store. Sammensæt selv jeres menu og vælg de vine I ønsker - hos Den Gamle Grænsekro stå vi klar til at hjælpe jer med at gøre dagen helt speciel. 

I 2018 var der i Danmark 6 par der kunne fejre 75 års bryllupsdag - også kaldet Atombryllup, og 119 par der kunne fejre 70 år sammen som er Jernbryllup.

Brudepar i Hejlsminde

Foto:VisitKolding

Bliv gift under åben himmel

I Christiansfeld har I mulighed for at vælge at blive gift i skoven, hjemme i haven eller måske på stranden. Stranden i Hejlsminde er et meget brugt sted for vielser, kontakt Borgerservice for at høre mere om mulighederne for jeres vielse og se listen over de byrådsmedlemmer der tager ud og vier brudepar i Kolding Kommune. 

 

Alle vores hoteller, kroer og restauranter står klar til at byde jer velkommen og give jer en fantastisk dag. 

Share your experiences with us: