VisitKolding
Koldinghus

Oplevelser for grupper i Kolding

Kolding har et stort udvalg af seværdigheder og aktiviteter som kan planlægges for grupper i forlængelse af møder, konferencer og andet. Om I er til Kunst & Design, oplevelser på vandet, shopping eller noget helt andet så finder I noget i Kolding!

Aktiviteter med fokus på design, viden og historie

En tur på Koldinghus bliver en hel anden oplevelse når I booker en rundtur på det smukke gamle slot - hør om de aktuelle udstillinger og om historien om slottet. 
Designmuseet Trapholt viser international anerkendt kunst og her er også mulighed for gruppeaktiviteter og rundvisninger.

Liste
Kort

Fokus på lokale smagsoplevelser

At smage de lokale råvarer er altid spændende - i Kolding kan du både smage lokale øl men også dansk produceret vin og besøge en af vores restauranter, hvor mange af dem ligger vægt på lokale råvarer

Liste
Kort

Aktiviteter for alle med fart og action

Er I til teambuidling i naturen eller en sejltur med det flotte sejlskib FREM eller noget helt andet, så finder I mange muligheder i Kolding. 

Liste
Kort

Golf i alle former

Golf er meget mere end bare 19 huller på en græsplæne - I Kolding har vi en af Danmarks ældste og bedste baner og vi har også Danmarks hyggeligste golfbane. Er I mere til en anden slags golf så tag et spil fodboldgolf på en af vores 2 baner i Kolding eller måske et spil Frisbeegolf kunne være noget for jer!

Liste
Kort