Hjulgaarden

Foto: VisitKolding
Overnatning
Bed & Breakfast
Adresse

Grønninghovedvej 40, Vejstruprød

6093 Sjølund

Hjulgården er en gammel Hjulergård, hvor vi i en tilbygning har lavet 3 dejlige dobbeltværelser med TV og adgang til trådløs internet som udlejes.

Værelserne har adgang til fælles køkken og bad. I køkkenet forefindes opvaskemaskine, kaffemaskine, komfur med varmluftovn, mikroovn, vaskemaskine, stort køleskab og fryser. Derudover naturligvis køkkengrej, service mv. til 6-8 pers.

Værelserne kan også lejes som en ferielejlighed for op til 6 personer. Adgang til stor dejlig overdækket terrasse med havemøbler, stor grill og udsigt over marker. Gode parkeringsforhold. Beliggende i skønne naturomgivelser kun ca. 1 km fra Skamlingsbanken og ca. 2 km til dejlig badestrand midt mellem Kolding og Haderslev. Lokalt er der indkøbs muligheder indenfor et par kilometers afstand.

Offentlig transport med bus er indenfor 500 meter. I Kolding er der stort indkøbscenter, restauranter, museer, forlystelser osv. Familievenlige omgivelser og plads til afslapning. Her er egen indgang til værelserne med nøgleboks, som er nem at betjene.

Adresse

Grønninghovedvej 40, Vejstruprød

6093 Sjølund

Facilities

WiFi

Barneseng

Vaskemaskine

Bike Friends

Sidst opdateret af