Kolding Green Streets Torvelørdag

Foto: VisitKolding
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Akseltorv 1

6000 Kolding

Kontakt

E-mail:kim@greenstreets.dk

Telefon:21843843

Kolding Green Streets Torvelørdag - Oplev markedsstemning hver lørdag i Kolding.

Kolding har en ældgammel tradition for torvedage både tirsdag og fredag. Nu har lokale ildsjæle etableret en fast torvedag også om lørdagen.

Kom, oplev og køb sæsonens friske lokale madvarer leveret af avlerne og producenterne selv. Fra Kolding, opland og nogle gange længere væk fra. Indimellem er der også design, brugskunst og 2ndHand at finde, og den aktivisme der en en central del af markedet, hvor du kan blive inspireret til at handle og leve mere bæredygtigt.

Torvelørdage baserer sig på fire værdier: Grønt, lokalt, lækkert og unikt - og pga Corona: Sikkert. Det strækker sig fra Akseltorv, ned af Torvegade til Vestertorv. Og nogle gange skabes, og samarbejdes der også med Nicolai om skiftende aktiviteter.

Kolding Torvelørdag er en moderne markedsplads med det grønne i centrum. Med ønsket om at understøtte lokalområdets produktion, handel, klima og livet i midtbyen.

Det skifter hele tiden i sit udbud afhængigt af sæson og muligheder, men det er altid en oplevelse værd. Og er et eksempel på hvordan ting kan udvikles fra græsrodsniveau og op, understøttet af både Kolding Kommune og andre lokale kræfter.

Adresse

Akseltorv 1

6000 Kolding

Åbningstider

23 May 20 / 03 Oct 20

lørdag

09:00 - 15:00

Sidst opdateret af