skip_to_main_content

Kolding Vinhandel

Velkommen til Kolding Vinhandel, en butik med historie og sjæl.

Kolding Vinhandel ligger i Koldings hyggelige latinerkvarter. Butikken rummer alt fra spændende vine, specialøl og spiritus til et stort udvalg i lækre specialiteter.

Der er altid varme, hygge og god stemning når du træder ind i den mere end 25 år gamle vinbutik, hvor personalet stadig arbejder efter gode, gammeldags værdier: kærligheden og passionen for vinens verden, godt købmandskab og god service.

Udover at yde god service i butikken gøres der også meget i vinsmagning for både mindre og større selskaber. Disse smagninger og foredrag er yderst interessante - også for personer, som ikke har stort kendskab til vin.

Vinen er vores passion og Kolding Vinhandel importerer i dag mere end 200 forskellige vine fra b.la. Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland og Australien. Vin er naturligvis essensen af vores butik, men vi byder også på spændende specialiteter, gourmet varer og et stort udvalg af spiritus.

Også øl har en vigtig plads i Kolding Vinhandel. Vi har over 200 forskellige øl fra hele verden i vores sortiment, og er arrangører af den årlige Ølmesse i Parkhallen i Kolding.

Vi glæder os til at se dig i vores butik på Låsbybanke!