skip_to_main_content

Louis Nielsen i Kolding City

Hos indehaver, Morten Bense, og kollegerne i Louis Nielsen i Østergade 4 står øjensundhed kombineret med kundeservice og topklasse og briller og kontaktlinser højest på dagsordenen.

Butikken oplever en tilgang af kunder fra Kolding og omegn, og det, mener Morten Bense, skyldes et konstant fokus på kundeservice.

- Kunden skal være tilfreds og gå glad ud af butikken hver gang. Det er vores mantra, og vi kan mærke, at det lykkes godt, fortæller Morten Bense, der også er butikkens chefoptiker med over 20 års optisk erfaring.

Placeringen i Østergade 4 er god for Morten Bense og kollegerne.

- Vi ligger godt i gågaden, hvor vi har mange tilbagevendende kunder, men mange nye kunder kommer også til. Det er fordi de kunder, vi har, taler godt om os, og det er dejligt, fortæller Morten Bense.

For Morten Bense og holdet i butikken er det vigtigt at passe godt på kundernes syn.

Louis Nielsen har sit eget øjenlægenetværk, som sikrer, at du som patient hos Louis Nielsen i Kolding Storcenter er sikret hurtig proces, hvis synstesten skulle vise symptomer, som kræver videre behandling. Det betyder, at du bliver henvist til hospital eller øjenlæge – hurtigt og direkte fra Louis Nielsens eget netværk, der består af 10 specialiserede danske øjenlæger.

Louis Nielsen er den eneste optiker i Danmark, der har sådan et setup. Samtidig har butikken det nyeste optiske udstyr, i form af fundus-kameraer og synsfeltscreener, som sikrer en grundig undersøgelse af dit syn og dine øjnes sundhed.

I rigtig mange tilfælde skal du dog ikke henvises videre, fordi dine øjne er som de skal være eller har brug for kontaktlinser eller briller til at korrigere dit syn.

Både hvad kontaktlinser og briller angår har Louis Nielsen i Østergade 4 et bredt udvalg.

Louis Nielsen præsenterer løbende nye eksklusive brands, som sikrer, at butikken er godt opdateret på den nyeste mode. Butikken har lanceret eksklusive brillekollektioner med store brands som danske DAY Birger et Mikkelsen og italienske Love Moschino. Herudover findes briller fra Boss, Tommy Hilfiger og Tiger of Sweden og en bred vifte af briller fra Louis Nielsens egne populære kollektioner. Flere store brands og eksklusive kollektioner bliver løbende præsenteret.

Sidst men ikke mindst kan dit barn, hos Louis Nielsen i Lyngby, få gratis briller til og med prisklasse 395 kr. indtil det er 12 år gammelt.

Louis Nielsen er de seneste år blevet kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser.

- Det skal være dejligt at komme på arbejde, og vi har stort fokus på, at vi hver især trives i vores arbejde og samtidig har det sjovt. Det mærker kunderne også, og det skaber tryghed hele vejen rundt, fortæller Morten Bense.

Han ser frem til at få besøg.

- Vi er klar til besøg, og vi glæder os til at passe godt på dit syn og vise dig vores brede udvalg af briller og kontaktlinser til fornuftige priser, fortæller Morten Bense.