skip_to_main_content
VisitKolding

Louis Nielsen - Kolding Storcenter

Chefoptiker Laila Nørbo Damgaard og butikschef Thomas Thoresen er indehavere af Louis Nielsen i Kolding Storcenter. Butikken har oplevet en stigende vækst på det seneste med en konstant tilgang af nye kunder. Dette skyldes butikkens skærpede fokus på øjensundhed og det store udvalg af briller af høj kvalitet til rimelige priser. Samtidig er kundetilfredsheden blandt de højeste i både Kolding og Danmark.

- Vi har en dejlig placering i Kolding Storcenter i vores flotte butik. Vi sætter en ære i at passe godt på vores kunders syn og finde briller eller kontaktlinser, der passer dem, hvis de har brug for det, fortæller Laila Nørbo Damgaard, der har over 15 års optisk erfaring.

Louis Nielsen er Danmarks største optikerkæde, og går forrest, når det handler om øjensundhed. Louis Nielsen har sit eget øjenlægenetværk, som sikrer, at du som patient hos Louis Nielsen i Kolding Storcenter er sikret hurtig proces, hvis synstesten skulle vise symptomer, som kræver videre behandling. Det betyder, at du bliver henvist til hospital eller øjenlæge – hurtigt og direkte fra Louis Nielsens eget netværk, der består af 10 specialiserede danske øjenlæger.

Louis Nielsen er den eneste optiker i Danmark, der har sådan et setup. Samtidig har butikken det nyeste optiske udstyr, i form af fundus-kameraer og synsfeltscreener, som sikrer en grundig undersøgelse af dit syn og dine øjnes sundhed.

I rigtig mange tilfælde skal du dog ikke henvises videre, fordi dine øjne er som de skal være eller har brug for kontaktlinser eller briller til at korrigere dit syn.

Både hvad kontaktlinser og briller angår har Louis Nielsen i Kolding Storcenter et bredt udvalg.

Louis Nielsen præsenterer løbende nye eksklusive brands, som sikrer, at butikken er godt opdateret på den nyeste mode. Butikken har lanceret eksklusive brillekollektioner med store brands som danske DAY Birger et Mikkelsen og italienske Love Moschino. Herudover findes briller fra Boss, Tommy Hilfiger og Tiger of Sweden og en bred vifte af briller fra Louis Nielsens egne populære kollektioner. Flere store brands og eksklusive kollektioner bliver løbende præsenteret.

Sidst men ikke mindst kan dit barn, hos Louis Nielsen i Lyngby, få gratis briller til og med prisklasse 395 kr. indtil det er 12 år gammelt.

Louis Nielsen er de seneste år blevet kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser.

- Glade medarbejdere giver glade kunder. Kunderne kan mærke, at vi har det godt sammen, og det smitter af på kunderne, der føler sig velkomne og trygge i butikken, fortæller Thomas Thoresen.

Butikken glæder sig til besøg.

- Vi er altid klar til besøg. Vi har mange kunder, men har altid plads til en til, fortæller Laila Nørbo Damgaard og smiler.