skip_to_main_content

Selected - Kolding Storcenter

OM SELECTED

SELECTED er et unisex brand med en stærk skandinavisk designæstetik. Vi positionerer os som et autentisk brand med et minimalistisk udtryk og et tydeligt fokus på kvalitet. Vi tilbyder modebevidste individer – med alle deres forskelligheder - moderne styles med kant og internationalt islæt.

SELECTED HOMME

SELECTED HOMME er indbegrebet af god smag i moderne menswear design og pasform. Vi præsenterer en unik fortolkning af den moderne mand, som har en individuel og selvsikker stil. Han blander sin eksisterende garderobe på kryds og på tværs med sæsonens nyheder for at skabe et karakteristisk, spændende udtryk. Vores SELECTED HOMME mand har fokus på detaljer og de bedste kvaliteter.

SELECTED FEMME

SELECTED FEMME karakteriseres af en fokuseret og enkel elegance dybt forankret i en skandinavisk æstetik. Vores kollektioner drager inspiration fra historisk, ikoniske kvinder og kombinerer denne kulturelle arv med moderne strømninger. Vi blander altid klassikere med moderne trends for at kunne præsentere sofistikerede styles. Silhuetten er cool men feminin. Den er simpel men stærk. Vi skaber tidløse design med overraskende detaljer. Vi skaber mode, du vil bruge igen og igen!