VisitKolding

Søren Cip Nielsen

Har I lyst til at prøve kræfter med noget anderledes og kreativt, så er isskulpturer lige noget for jer. Her kan I lave jeres egen isskulpturer og slippe kreativiteten løs.

Billedhuggeren og Gallerie 19.
På galleriet og de åbne skulpturværksteder, kan man se forskellige kunstnere udstille malerier og skulpturer. Man kan også se når jeg hugge i granit eller følge dele af fremstillingen af bronze figurer. Galleri 19 er altid åbne for en rundvisning også i isværkstedet. Ring og hør om der er åbent.
Ice team.
Beskæftiger sig med fremstilling af isblokke i forskellige størrelser fra 125 kg. Til godt 500 kg. Faktisk fremstiller jeg Europas største kunstigt fremstillet gennemsigtige isblokke.
Is til forskellige formål: Isskulpturer, Events, Reklamer, Isbar og Ice for kids.
Ice for kids.
En unik oplevelse, som kan udføres på alle tider af året. Alle kan deltage, der er ingen øvre grænse. Målgruppen er børn fra 7 år og op. Børn mellem 4 og 7 år kan deltage i begrænset omfang, de har et separat bord med særlige værktøjer, som de næppe kan skade sig på. Alle børn under 10 år skal være sammen med en voksen.
Undervejs går jeg rundt og giver gode råd og en hjælpende hånd. Det er min målsætning, at lade børnene selv finde frem til den form eller figur, som de magter i forhold til deres alder. Forældre er altid velkommen til at deltage, helst ved siden af deres børn. Mange steder, hvor jeg kommer, hører jeg ofte den kommentar, at det er godt at se, at både drenge og piger kan koncentrere sig i op mod en hel time uden at miste interessen.