skip_to_main_content
VisitKolding

Szocska Living - Christiansfeld - Boligtilbehør og gaveartikler

Tæt ved Brødremenighedens kirkegård, Gudsageren, ligger den omkring 500 kvadratmeter store, hvide bygning med butiksnavnet Szocska Living. Den markante og bevaringsværdige bygning fra 1907 rummede oprindeligt byens brandstation, museum og en skole, og idet Christiansfeld hørte under det preussiske herredømme i opførelsesåret, er byggestilen jugend og skiller sig derfor ud fra Brødremenighedens byggestil.

Bygningen har skiftet funktion og ejere op igennem tiden og har således bl.a. huset en skofabrik, og efter 1970 er den blevet brugt til privat beboelse.

Brødrene Szocska overtog huset d. 1. april 2017 og brugte 7-8 måneder på at istandsætte bygningen, der trængte til en kærlig hånd. I dag danner huset rammerne om en flot forretning med speciale i boligindretning og salg og montering af alle typer gulvbelægninger. Husets mange rum er indrettet med sortiment i gulvløsninger, boligtilbehør og gaveartikler med ønsket om at skabe en hjemlig atmosfære. Udvalget er håndplukket og internationalt, og der er sat fokus på bæredygtighed og design.

Szocska Living har normale butikstider og modtager besøg af alle interesserede. Det er et populært turistmål i byen og en rigtig god oplevelse.