Trapholt

Foto: VisitKolding
Attraktioner
Museer
Er I til moderne kunst og dansk design når det er bedst? På Trapholt kan I opleve skiftende udstillinger med kunst, design og kunsthåndværk. Se også vores store samling af dansk møbeldesign.
Adresse

Æblehaven 23

6000 Kolding

Er I til moderne kunst og dansk design når det er bedst? På Trapholt kan I opleve varierende udstillinger med kunst, design og kunsthåndværk. Se også vores store samling af dansk møbeldesign.

Danmarks eneste museum, hvor man både kan se billedkunst, kunsthåndværk, design og møbeldesign. Særudstillingerne byder altid på nye og spændende oplevelser med internationale og danske kunstnere og designere. I løbet af 2020 kan du blandt andet opleve udstillinger, som Anette Harboe Flensburg - In Company with No-One (til 22.11), Arne Jacobsen (åbner 10.09), Danish Modern (23.06-09.08) og sanseudstillingen SENSE ME (til 01.06)

Museet har en fin samling af moderne billedkunst og rummer desuden Danmarks største samling af stole fra det 20. Århundrede, samt Arne Jacobsens unikke sommerhus.
Der er mulighed for at sammensætte sin helt egen udstilling af værker fra samlingen i DIN udstilling.

Trapholts beliggenhed og arkitektur er en attraktion i sig selv. Museet bugter sig gennem skulpturparken og et smukt haveanlæg højt over Kolding Fjord. Fra museet og caféen er der en fantastisk udsigt.

Handicapvenligt indrettet. Rundvisning for grupper.
Der er mulighed for at leje lokaler til firmaarrangementer m.m. – bl.a. mødelokalet Blå Stue og Richard Mortensen salen.

Adresse

Æblehaven 23

6000 Kolding

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af