Visage Spa & Hudpleje

Visage ligger i centrum af Kolding og er et moderne spa-center og hudplejeklinik samlet under et tag. Her kan du slappe af og nyde den rigtige Wellness stemning.
Klinikken byder foruden de traditionelle behandlinger også på Day-spa afdeling på første sal. Her finder du en indbydende og hyggelig hvileafdeling indrettet med store bløde sofaer, hvor du kan slappe af og spise lidt af den friske frugt eller sætte dig ud på den store terrasse, mens du venter på din behandling. Day-spa´en råder bl.a. over infrarød kabine og jacuzzi, og der er masser af plads, hvor kunderne kan sidde og nyde den dejlige stemning. 

Vi har alt hvad hjerte kan begære indenfor kropsmassager, kropsindpakninger og ansigtsbehandlinger. Desuden tilbyder vi behandlinger med vores mange specialer og gæstebehandlere f.eks. sygeplejersker fra Møhring Ellipse som tilbyder permanent hårfjerning, hudforyngelse, karsprængninger osv.  

Pandhy’s Beauty Gua Sha
Spektakulær ansigtsbehandling med den unikke Beauty Gua Sha massageteknik, der smidiggør stift bindevæv og afspænder mimiske muskler i enten overansigt eller underansigt. Resultatet er mindre synlige rynker, naturligt lift, renere hud med mindre porer og en smuk glød. Express treat før fest eller vedligeholdelse af fast og sund hud. Complex reparerer huden intensivt med masker og forkæler sanserne. Vælg med eller uden skøn og afslappende rose quartz massage. Express 45 min..................kr. 425,- / Complex 60 min. ............. kr. 575,-

Vi er førende i permanent make-up med 18 års erfaring. 

Læs mere om vores behandlinger på www.visage-klinik.dk

Prisliste findes her.