Restauranter og caféer i Kolding

Efter en dag med mange indtryk og oplevelser frister Koldings spisesteder.

Restauranterne og cafeérne i midtbyen er klar til at kræse for jer med mad og drikke, der varierer i både prisleje og etnisk herkomst.

I oplandet lokker bl.a. Tyrstrup Kro med et lavere tempo og gastronomiske oplevelser, og i Kolding Storcenter finder man et stort udvalg af restauranter og cafeer. 

Kolding har restauranter for og til alle - også børnefamilier. 

Spis godt i Kolding

Restauranter i Kolding

Restauranter - en god middag i hyggeligt selskab

Restauranterne i Kolding er klar til at kræse for jer med mad og drikke, der varierer i både prisleje og etnisk herkomst. Du finder græsk, italiensk, japansk, dansk og mad fra andre etniske ophav. 

Se de mange muligheder

Natur og vand omkranser Kolding og byder på mange spændende muligheder og aktiviteter, både til stille fordybelse eller i fuld fart.

Flet fingre mens I snakker om kunst på Trapholt eller går en romantisk tur omkring slotssøen ved Koldinghus.

Kig hinanden dybt i øjnene på en af Koldings mange hyggelige cafeer eller barer.

Når sulten melder sig har I mulighed for at tage en bid af alle verdenshjørner uden at forlade området.

Pige på restaurant i Kolding

Restauranter for hele familien

Skal børnene med ud og spise ? Kolding har et stort udvalg af restauranter, og hos de fleste er børn velkomne. Her er forslag til restauranter hvor I kan tage børnene med.

Cafeer i Kolding

Café-tid

Både i Kolding midtby og i Kolding Storcenter finder man et stort antal af cafeer, så er det tid til en lille pause er der ikke langt til den nærmeste café. Se dem alle her

Trolden bryghus i Kolding

Trolden Bryghus

Trolden Bryghus er det lokale bryghus i Kolding - her produceres lokalt øl og whisky. Besøg bryghuset og hør bryggeren fortælle bla. bryggeteknik og øltyper. Husk at ringe og booke tid