Scandic Kolding

Når I skal holde møde, kursus eller konference i Kolding, kan vi guide jer godt på vej og hjælpe jer fra start til slut med at skabe de rette kontakter, finde de perfekte omgivelser eller give inspiration.

Oplagt mødested midt i Trekantsområdet

Scandic Kolding er et moderne hotel centralt beliggende i Trekantsområdet tæt på Vejle og Lillebælt.

Værelser
I 2012 gennemgik hotellet en omfattende renovering og både konferencefaciliteter, lobby, bar og restaurant samt en del af værelserne har fået et lækkert og inspirerende interiør, der er med til at skabe en hyggelig og imødekommende atmosfære. Uanset om du er forretningsrejsende, mødedeltager eller nyder et par feriedage, vil du føle dig hjemme hos os.

Lokaler
Vi tilbyder 18 moderne og fleksible møde- og konferencelokaler med plads til 600 personer. Alle mødelokaler ligger i stueplan, har naturligt dagslys, frit trådløst internet og nyt professionelt AV-udstyr. I pauserne kan vi tilbyde spændende løsninger for mad og drikke. Parkeringsplads med 205 pladser er til fri afbenyttelse for vores gæster.

Aktiviteter
Har du brug for inspiration til at gøre dit møde anderledes - prøv at rappelle ned fra hotellets 7. sal eller tag et spil fodbold på vores 460m2 boldbane. Du kan i samarbejde med World of Adventure eller Outdoorsports overveje en oplevelse med udendørs aktiviteter, teambuilding eller indendørs samarbejdslege. Kom i form med træningsudstyr i vores lyse motionsrum. Prøv fx. vores løbebånd og pilates bolde. Slap derefter af i en af de 2 saunaer til henholdsvis damer og herrer. Lån en cykel uden beregning til at udforske Kolding, Kolding Storcenter eller tag 6-kilometersturen til Slotssøbadet eller Dronning Dorotheas Badstue.

Hjemmeside - Scandic Kolding

Del denne side

Facts

Værelser 186
Senge 572
Mødelokaler 18
Max til møde ved stole 600
Max til møde ved borde 350
Max til spisning 550
Afstand til stationen 6 km
205 gratis parkeringspladser

Kontaktoplysninger

Kontakt informationer Visit Kolding