Sommerferie i Kolding 2018

Ude efter spændende oplevelser i sommerferien - så kom til Kolding.  Her er aktiviteter, events og attraktioner for både børn og voksne.

Brug en dag på Koldinghus, hvor du kan komme i Kongens tjeneste, prøve udklædningsværkstedet eller se den store udstilling: Magtens smykker, en udstilling med smykker fra flere kongehuse i hele Europa.

På Trapholt kan du opleve kunst og design i børnehøjde. I Geografisk Have er der hver tirsdag grillaften fra uge 25-33, eller besøg Nicolai hvor der er gang i de kreative værksteder, og besøg Slotssøbadet og prøv den nye spraypark. Rigtig god sommer

Kolding fejrer 750 års jubilæum

Kolding fejrer 750 års jubilæum

Stort jubilæums år i Kolding - Vi fejre byens 750 års jubilæum med flotte udstillinger, kunst og mange andre aktiviteter hele året. Se hele programmet her

Sommer på Slottet 2017

Sommer på Slottet 2018

Koldinghus inviterer hele sommeren over til sjove aktiviteter for børn samt spændende udstillinger for alle. Du kan komme i Kongens tjeneste, prøve udklædningsværkstedet og meget mere.

Guidede tur i Kolding

Kolding byvandring

Brug din smartphone til at finde de spændende steder, som gemmer sig i midtbyen. Hør fortællingerne om, hvad midtbyen har oplevet gennem tiderne. Undervejs kan du opleve seks forskellige steder med hver deres spændende historie.

Vandsikkerhed på stranden

Sikkerhed på vandet

Læs om gode råd når du bader i havet.  TrygFonden Kystlivredning samarbejder med Dansk Svømmeunion om at forebygge drukneulykker i Danmark.

Se film om badesikkerhed her

LEGOLAND® -Be Happy Pass- Dit kort til oplevelser

Overnatter du i Kolding ? så husk at få dit Be Happy Pass med. Her får du gode tilbud og masser af gode oplevelser. 

Geografisk Have i Kolding

Geografisk Have

Tag en tur i Geografisk Have - her er masser af luft, grønne områder og plads til leg men også dyrene venter på besøg. Geografisk Have fejrer 100 års jubilæum i 2018 med masser af aktiviteter. 

Kanotur i Kolding

Kanoudlejning i Kolding

Harteværket lejer kanoer ud i hele sommerperioden. Start din sejlads ved Harteværket og sejl mod Kolding midtby og nyd den skønne natur omkring Kolding og Kolding Ådal. 

Trapholt for børn - Sommeren 2018

Trapholt for børn - Sommerferie 2018

Tag børnene med til Trapholt og oplev de mange aktiviteter der foregår hele sommeren. Børnene kan gå på kunstjagt rundt i alle hjørner i museet med forstørrelses glas, designe deres egen udstilling og meget mere. 

Racesyd i Kolding

RaceSyd - Gokart, action for voksne og større børn

Action for større børn og voksen. Oplev suset når der køres om kap på banen i Fredericia, kun 25 kilometer fra Kolding. Du kan køre Le Mans, Grand Prix eller bare droppe ind til en oplevelse med fart.