Sommerferie i Kolding 2019

Ude efter spændende oplevelser i sommerferien - så kom til Kolding.  Her er aktiviteter, events og attraktioner for både børn og voksne.

Brug en dag på Koldinghus, hvor du kan komme på fægteskole, prøve udklædningsværkstedet eller se den store udstilling: Prinsesse af tiden. 

På Trapholt kan du opleve kunst og design i børnehøjde. I Geografisk Have er der hver tirsdag grillaften fra uge 27-32, eller besøg Nicolai hvor der er gang i de kreative værksteder, og besøg Slotssøbadet og prøv den nye spraypark. Rigtig god sommer

Sommer på Slottet 2019

Sommer på Slottet 2019

Koldinghus inviterer hele sommeren over til sjove aktiviteter for børn samt spændende udstillinger. Du kan møde Kongens livvagter, se deres flotte krigsudstyr eller prøve udklædningsværkstedet.

Guidede tur i Kolding

Kolding byvandring

Brug din smartphone til at finde de spændende steder, som gemmer sig i midtbyen. Hør fortællingerne om, hvad midtbyen har oplevet gennem tiderne. Undervejs kan du opleve seks forskellige steder med hver deres spændende historie.

LEGOLAND® -Be Happy Pass- Dit kort til oplevelser

Overnatter du i Kolding ? så husk at få dit Be Happy Pass med. Her får du gode tilbud og masser af gode oplevelser. 

Geografisk Have i Kolding

Geografisk Have

Tag en tur i Geografisk Have - her er masser af luft, grønne områder og plads til leg men også dyrene venter på besøg. Geografisk Have har altid mange aktiviteter året igennem. 

Kanotur i Kolding

Kanoudlejning i Kolding

Harteværket lejer kanoer ud i hele sommerperioden. Start din sejlads ved Harteværket og sejl mod Kolding midtby og nyd den skønne natur omkring Kolding og Kolding Ådal. 

Trapholt for børn - Sommeren 2019

Trapholt for børn - Sommerferie 2019

Tag børnene med til Trapholt og oplev de mange aktiviteter der foregår hele sommeren. Børnene kan gå på kunstjagt rundt i alle hjørner i museet med forstørrelses glas, designe deres egen udstilling og meget mere. 

Racesyd i Kolding

RaceSyd - Gokart, action for voksne og større børn

Action for større børn og voksen. Oplev suset når der køres om kap på banen i Fredericia, kun 25 kilometer fra Kolding. Du kan køre Le Mans, Grand Prix eller bare droppe ind til en oplevelse med fart.