Sydbank Arena / Koldinghallerne

Når I skal holde møde, kursus eller konference i Kolding, kan vi guide jer godt på vej og hjælpe jer fra start til slut med at skabe de rette kontakter, finde de perfekte omgivelser eller give inspiration.

Dynamiske omgivelser
professionel event- og mødearrangør 

Hos Sydbank Arena er lokalerne lyse og venlige, luften er frisk og maden sund og lækker. Her er masser af mulighed for at få både sved på panden og blæk på papiret, for i Koldinghallerne er der lagt op til aktivitet både i og udenfor mødelokalerne. Vi gør en ære i at imødekomme jeres ønsker, behov og budget og tilbyder alt fra imponerende haller til mødelokaler og komfortable værelser. Sydbank Arena tilbyder moderne mødelokaler med plads til over 300 deltagere.

Vores 3 haller benyttes udover idrætten også til messer, udstillinger, generalforsamlinger, årsmøder, firmafester, shows, koncerter med plads til op til 1600 personer.

Aktiviteter

Få et uforglemmeligt arrangement hos os - lige fra få timer til flere dage - og kombiner arrangementet med bowling, foredrag, ”walk & talk”, motion, yoga, teambuilding, arrangementer i lokal-området og meget mere - kun fantasien sætter grænser!

Koldinghallerne har 10 bowlingbaner hvor du kan teste dine evner i selskab med kollegerne.

Hjemmeside - Sydbank Arena / Koldinghallerne

Del denne side

Facts

Værelser 55
Senge 174
Mødelokaler 
19 
Max til møde ved stole 1600 
Max til møde ved borde 1400
Max til spisning 1600
Afstand til stationen 4 km
400 gratis parkeringspladser 

Kontaktoplysninger

Kontakt informationer Visit Kolding