Vinterferie i Kolding 2018

I vinterferien er der masser af aktiviteter i hele Kolding. 

Du kan besøge Haunted Castle på Koldinghus, hvis du tør,  eller tage en tur til Trapholt, og lede efter dyrespor eller lave din helt egen kunstudstilling.

Er du mere til det våde element, så holder SlotssøBadet åbent hele vinterferien med mange aktiviteter for både børn og voksne. Prøv den nye Spraypark i Slotssøbadet som indbyder til mange timers sjov og leg. Naturen kan nydes i Geografisk Have der har gratis adgang hele ferien. 

Vinterferie i Kolding på Trapholt

Oplev smagens verden på Trapholt i vinterferien

Hvordan spiser man med en gaffel der er 1 meter lang ? kan man bygge et tårn af tyggegummi ? Kom og deltag i det store smagseksperiment på Trapholt hver dag hele vinterferien.

Koldinghus – Haunted Castle Vinterferie 2018

Koldinghus – Haunted Castle Vinterferie 2018

Er du nysgerrig på de mørkeste hemmeligheder af Koldinghus? Hvis ja, så kom og besøg byens Haunted Castle og genoplev de skræmmende begivenheder fra fortiden.

Geografisk have vinteren 2018

Geografisk Have -Vinterferie 2018

Vi laver kreative ting i Væksthuset  - både børn og voksne kan deltage. Haven er åben hver dag fra 9-18. Læs om de mange aktiviteter her

Overnatning i Kolding

I Kolding har du mulighed for at vælge præcis den overnatning der passer dine behov. Her finder du alt fra hoteller, kroer, vandrerhjem, campingpladser og bed & breakfast.

Spraypark i Kolding

Slotssøbadet - Åben alle dage i Vinterferien

Masser af leg og sjov i Slotssøbadet i Kolding. Forskellige bassiner til børn, voksne og vandhunde. Rutchebaner, spabad og meget mere i en lufttemperatur på 29,5 grad. 

Begivenheder i Kolding

Begivenhedskalender - 2018

Her finder du et samlet overblik over de events der sker lige nu i Kolding, alt fra teateroplevelser, koncerter, naturoplevelser og meget mere. Bliv inspireret til at opleve Koldings mange tilbud.

Vinterferie i Vamdrup 2018

Vinterferie i Vamdrup - Aktiviteter for hele familien

Køb en dagsbillet og prøv de mange aktiviteter der tilbydes hele dagen. 

Fastelavn i Kolding City

Fastelavn i Kolding City

Slå katten af tønden
Lørdag d. 10. februar kl. 11-13, på første sal i Føtex i Kolding City