Vinterferie i Kolding 2019

I vinterferien er der masser af aktiviteter i hele Kolding. 

Du kan besøge Haunted Castle på Koldinghus, hvis du tør,  eller tage en tur til Trapholt, og lede efter dyrespor eller lave din helt egen kunstudstilling.

Er du mere til det våde element, så holder SlotssøBadet åbent hele vinterferien med mange aktiviteter for både børn og voksne. Prøv den sjove Spraypark i Slotssøbadet som indbyder til mange timers sjov og leg. Naturen kan nydes i Geografisk Have der har gratis adgang hele ferien. 

Vinterferie i Kolding på Trapholt

Sjove oplevelser på Trapholt i vinterferien

Trapholt er fyldt med Kay Bojesens sjove aber, kom og vær med til at lave film og sjove perleplader.  Der er film værksted kl. 10.30, 11.30, 13.30 og 14.30 hverdage i uge 7. Medbringe smartphone/tablet.

JUMP’IT – Kolding Trampolinpark

JUMP’IT – Kolding Trampolinpark

Hele 2800m2 med trampoliner til alle aldersgrupper så her er garanti for sjov og fysisk udfoldelse i gode rammer.

Dansk Sygeplejehistorisk Museum

Vinterferie på Sygeplejemuseet

Gå på opdagelse i museets udstilling og løs skattejagten for børn

Koldinghus – Haunted Castle februar 2019

Koldinghus – Haunted Castle Vinterferie 2018

Er du nysgerrig på de mørkeste hemmeligheder af Koldinghus? Hvis ja, så kom og besøg byens Haunted Castle og genoplev den skræmmende Sorte Død fra 1600 tallet.

Geografisk have vinteren 2019

Geografisk Have -Vinterferie 2019

Vi laver kreative ting i Væksthuset  - både børn og voksne kan deltage. Læs om de mange aktiviteter her

Overnatning i Kolding

I Kolding har du mulighed for at vælge præcis den overnatning der passer dine behov. Her finder du alt fra hoteller, kroer, vandrerhjem, campingpladser og bed & breakfast.

Spraypark i Kolding

Slotssøbadet - Åben alle dage i Vinterferien

Masser af leg og sjov i Slotssøbadet i Kolding. Forskellige bassiner til børn, voksne og vandhunde. Rutchebaner, spabad og meget mere i en lufttemperatur på 29,5 grad. 

Cirkus i Bramdrupdam i Vinterferien 2019

Cirkus Trapez - Vintercirkus

Glæd dig til en eventyrlig cirkusforestilling for hele familien. Du kan opleve tryllekunstnere, cirkusprinsesser, jonglører, akrobater, trapezartister, klovne og meget mere. - læs mere og køb billetter her 

Event i Kolding 2019

Begivenhedskalender - 2019

Her finder du et samlet overblik over de events der sker lige nu i Kolding, alt fra teateroplevelser, koncerter, naturoplevelser og meget mere. Bliv inspireret til at opleve Koldings mange tilbud.

Hoppeborg i Bramdrupdam Hallerne

Familedage med stort legeland og sportsaktiviteter

Skal det sidste krudt brændes af i vinterferien – og gerne sammen med familien – så kom i hallen lørdag og/eller søndag i uge 7. Her er hoppeborge, Tarzanbane og andre sjove udfordringer. Læs mere her