skip_to_main_content
Kolding Comwell Konkurrence
Comwell Kolding

Hold konferencer med op til 1064 siddende gæster på Comwell Kolding - her er mulighederne mange og faciliteterne helt perfekte til små og store mødet, konferencer, udstillinger eller noget helt andet. Kontakt os så hjælper vi jer med det helt rigtige setup til jeres arrangement. 

Hotel Koldingfjord se fra vandet
Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjord ligge i de smukkest omgivelser lige ud til Kolding fjord, og er et af Danmarks bedste hotel- og konferencecentre. Med 12 forskellige mødelokaler med plads til alt fra 2-300 deltagere afholdes hvert år mange forskellige arrangementer på Hotel Koldingfjord som f.eks. firmafester, årsmøder, generalforsamlinger, salgsmøder, kurser eller udstillinger.

Værelse Scandic Kolding
Scandic Kolding

Scandic i Kolding ligger tæt ved motorvejen og tilbyder moderne faciliteter der imødekommer et hver ønske. Hotellet ligger 6 kilometer fra centrum, har gode tilkørselsmuligheder og gratis parkering. Hotellet har 18 fleksible mødelokaler med plads til op til 600 deltagere. 

Andre mødefaciliteter og muligheder i Kolding

Kolding har flere muligheder for utraditionelle møder - tag en tur på kunstmuseet Trapholt og hold møder blandt international kunst eller besøg Geografisk Have og nyd den smukke natur i pauserne. Koldinghus har forskellige mødefaciliteter som inspirerer til kreative ideer. Se alle mulighederne her:

Liste
Kort

Aktiviteter og teambuilding

Tilføj udfordrende og sjove aktiviteter og oplevelser der gør jeres møde og konference til noget deltagerne husker. I og omkring Kolding er der mange muligheder for at tilbyde jeres deltager lidt ekstra!

Her finder I aktiviteter for både store og små grupper - før, under og efter mødet.