Overnatningsmuligheder i Kolding

Mangler du et sted at sove? Så er der mange muligheder i Kolding. Ganske som med oplevelserne er der også masser af variation i mulighederne for overnatning i Kolding. Her finder I for eksempel alt fra eksklusive til afslappede hoteller - både i naturen og i byen.

Uden for byens pulserende liv er der hyggelige kroer og flere Bed & Breakfast-muligheder. Her kan I ofte selv bestemme, om morgenmaden skal serveres, eller om I selv vil sørge for den del af ferien. Vil I endnu tættere på naturen, er der flere campingpladser i området omkring Kolding samt mulighed for at bo på en rigtig bondegård.

Overnatning i Kolding

Nyd en overnatning i Kolding.

Campingpas er ikke længere et krav i Danmark. 

Ønsker du alligevel at købe et campingpas kan man i Kolding købe dette hos Grønninghoved Camping hos Stensager Strand Camping eller Hejlsminde Strand Camping.

I Hejlsminde har du mulighed for at nyde udsigten over fjorden direkte fra værelset på Hejlsminde Badehotel. Læs mere og book her:

Hejlsminde Badehotel

Sommerhuse i Kolding

Ferie i sommerhus - find et sommerhus i Kolding her

Tæt på strand, natur og byen - book dit sommerhus i området omkring Kolding

Booking af overnatning

Book overnatning hos Airbnb i Kolding - I kolding er der et stort udvalg af muligheder for overnatning.

Ønsker du en mere privat form for overnatning er Airbnb en god mulighed - vælg mellem lejligheder tæt på centrum eller tæt på naturen. 

Du har også mulighed for at bo helt tæt på dyrene hvis du vælger at booke en overnatning eller to hos Vejstrupgaard. Her har du mulighed for at hilse på både kaniner, får, heste og grise. 

Lejrskoler i Kolding

Er i mange der rejser sammen?