Gå til indhold
Torvet i Kolding Storcenter
Shopping

Shopping i Kolding - Design og Mode

Foto:Kolding Storcenter&Visit Kolding

Stemningsfyldte gågader og jyllands største shoppingcenter

De smukke gamle bygninger i Koldings ni gågader byder på et væld af specialbutikker. Det gør shopping i Kolding til noget særligt. På den ene side af den hyggelige bymidte troner Koldinghus og Slotssøen, og på den anden side slynger åen sig afsted. Tilsammen udgør de en perfekt kulisse om de mange butikker, spisesteder og caféer i hjertet af Kolding. Så hvad enten det er store brands eller små kuriositeter, så finder man det hele i den gamle handelsby Kolding.

Shoppingmuligheder i Kolding

Gade i Kolding Storcenter
Kolding Storcenter

Kolding Storcenter

Lidt uden for centrum finder du Kolding Storcenter, som har samlet mere end 120 butikker med alt det nyeste og alt det hotte. Der er ofte aktiviteter for børn og barnlige sjæle på centrets torv, især i skolernes ferie finder du sjove aktiviteter og underholdning på torvet.

Kolding city med mange mennesker
VisitKolding

Kolding City

I de gamle gågader i Kolding City er der ekstra liv hver tirsdag og fredag, når der er markedsdage på Akseltorv. Der er forskellige aktiviteter igennem hele året i midtbyen blandt andetmaj-marked og i december kan du opleve Kolding Lightfestival der sætter lys på hele byen.

Praetoriustorvet i Christiansfeld
Visit Kolding

Christiansfeld - UNESCO Verdensarv

Oplev den helt unikke stemning når du går rundt i Christiansfeld. Besøg en af de små hyggelige butikker og drik kaffe på Prætoriustorvet i den hyggelige midtby.

Shopping i Vamdrup
VisitKolding

Vamdrup

Når du handler i Vamdrup, får du altid en personlig service og en hyggesnak med de lokale. I byens butikker finder du alt, hvad du skal bruge i hverdagen.

Share your experiences with us: