Natur i Kolding

Naturområder i Kolding

Naturområder i Kolding

Golf i Kolding - en god oplevelse

Spil golf i Kolding

Koldingegnen har gode og smukt beliggende golfbaner, der alle byder på spændende oplevelser hvad enten du er nybegynder eller erfaren golfspiller. Prøv banen ved Birkemose Golf eller banen ved Kolding Golf Club, som er beliggende i naturskønne omgivelser omkranset af skov og eng.

Fiskeri i Kolding

Put & Take

Vil du øge mulighederne for at få bid på krogen, bør du kaste snøren ud i en af områdets Put and Take-søer. 

Oplevelser i vand for børn og voksne

På bredden af Slotssøen og med udsigt til Koldinghus ligger Koldings store våde legeplads, Slotssøbadet. Her finder du varmtvandsbassin, dampbad og babybassin eller du kan bare giv den gas i vandrutchebanen. Efter du har været aktiv kan du slappe af med lækker wellness i Dronning Dorotheas Badstue.

Vild med vand i Kolding

I Kolding er man altid tæt på vandet. Fjord, å og søer omgiver byen, og det indbyder til at afprøve de mange muligheder. Er I til vind i håret og duften af saltvand? Så har I mulighed for at leje jeres egen båd og selv sejle ud. Vil I hellere selv bruge kræfter, så er der mulighed for at leje en kano hos Harteværket eller I kan komme under vandoverfladen og udforske området omkring Kolding med dykkerudstyr eller nyde en tur på stranden.

Christiansfeld

Christiansfeld er verdensarv

Kulturforum Würth Kolding

Kunst i Kolding

Lad dig inspirere af kunsten i Kolding!

Kunst, kunsthåndværk, design og arkitektur har en lang tradition i Kolding. Den skabende kunst har en høj profil – ikke mindst i kraft af Museet på Koldinghus og Trapholt. Designskolen Kolding sender hvert år nye talenter ud i verden.