Kolding har mange spændene aktiviteter og seværdigheder- også til de voksne. Byen er omgivet af skove, fjorden og strande, som invitere til uforglemmelige oplevelser. 
 

Hvad med at starte dagen på én af vores mange hyggelige cafeer i midtbyen, og dernæst shoppe i de smukke gamle gågader eller i Jyllands største butikscenter? 
Er I til oplevelser i det fri, så besøg den prisbelønnede rosenhave i Geografisk have, gå en tur rundt om søen i Marielundskoven eller spil golf på én af vores to golfbaner i Kolding. 
Hvis i leder efter kulturelle oplevelser så besøg det gamle vandkraftværk Harteværket, det game kongeslot Koldinghus eller Trapholt museet.     
Når dagen skal afsluttes på en afslappende måde er Dronning Dorotheas badestue det oplagte sted.  
Så er I til natur, historie, design, kultur, shopping, gastronomi og wellness så byder Kolding på det hele - vi glæder os til at se jer.

Koldings mange aktiviteter for voksne

Besøg Geografisk Have i Kolding

Geografisk Have er en 14 ha stor oplevelsespark og botanisk have. 
En 100 år gammel have med store gamle træer, skulpturerede buske og en mangfoldighed af stauder, urter og ikke mindst roser kan ses i haven. Du kan opleve den prisbelønnede Rosenhave med over 500 roser, et rosarium med historiske roser og en række vilde roser, indført af Aksel Olsen, havens grundlægger. I Syvdalen venter spændende naturoplevelser med grotter, bæk og kvidrende fuglesang.
I temahaverne kan du få inspiration til din egen have. Der er en økologisk køkkenhave, en naturhave, en krydderurtehave og flere andre haver.

Nicolai komplekset 

Når du overnatter i Kolding på et af Koldings mange overnatningssteder kan du i sommersæsonen få et Be Happy Pass - det giver dig unikke fordele både i Kolding men også i flere nabobyer. Spørg efter det, der hvor du overnatter.