Gå til indhold
Kolding Designby
Koldings kunsthåndværkere

Kunst og Design i Kolding

Foto:VisitKolding&VisitKolding
se og oplev

Design i Kolding

Kolding som designby

Kolding byder ikke bare på spændende designinstitutioner, men bruger design til at udvikle og skabe en by, som er interessant at besøge og et attraktivt sted at bo. I Kolding er design ikke kun et spørgsmål om møbler og huse – det er en tankegang og filosofi, som bruges i hele kommunen til at udvikle og løse udfordringer. Du kan opleve designtanken omdannet til konkrete løsninger mange steder i Kolding - her har vi samlet nogle af de bedste.

Kolding kan smykke sig med den prestigefyldte titel UNESCO Design City. Kolding er den første by i Danmark, der er blevet optaget i UNESCO-netværket Creative Cities og én af kun 31 designbyer på verdensplan. I Norden er det udover Kolding kun Helsinki, der har fået udnævnelsen.

Gallerier -  kunst og design Kolding
VisitKolding

Kunsthåndværkere og Gallerier

Besøg en af Koldings mange kunsthåndværkere og gallerier. Her finder du den helt unikke gave eller tag på kursus i keramik. 

Kunstværk Vinger v. Kolding Fjord - Erik Heide
VisitKolding-Erik Heide

Kunst i Kolding midtby

Kolding midtby byder på en række enestående offentlige kunstværker af danske og internationale kkunstnere. Se her en folder om udvalgte kunstværker du finder rundt om i bybilledet. 

Share your experiences with us: