First Hotel Kolding
Godnat og sov godt!

Overnatning i Kolding

First Kolding

Find din overnatning i Kolding her

Mangler du et sted at sove? Find din overnatning her. Så er der mange muligheder i Kolding. Ganske som med oplevelserne er der også masser af variation i mulighederne for overnatning i Kolding.  Her finder I for eksempel alt fra eksklusive til afslappede hoteller - både i naturen og i byen.
 

Andre overnatningsmuligheder i Kolding

Campingpladserne
Er du til smukke pladser og den frie natur eller vil du bo tæt på byen - Koldings mange campingpladser har det du søger. Der er pladser med mange aktiviteter og pladser hvor der er en mere fredelig stemning, pladser i fantastisk natur, mens andre ligger ned til de børnevenlige strande.
Vandrehjem & Sportshotel
Vandrehjemmet i Kolding ligger i gåafstand fra midtbyen og tæt på mange af byens attraktioner. Kolding har også 2 sportshoteller, hvor I kan overnatte, og også tæt på byen. Sportshotellerne ligger i forbindelse med haller rundt i byen så her kan man også finde noget til den aktive familie.
Sommerhusudlejning
Lej dit sommerhus her - Kolding har mange sommerhuse rundt i området - find lige netop det du søger her
Bed & Breakfast
I Kolding finder ud også et stort udvalg af lokale Bed & Breakfast - se dem alle her og find det du bedst kan lide.
Bondegårdsferie
Bondegårdsferie når det er bedst, med hjemmelavede marmelade og aftensmaden lavet fra bunden - hvem kunne ikke brug et par dage med god gammeldaws hjemmelavede mad ? så er det her du skal booke din ferie, og tag familien med og nyd dagene i naturen og med dyrene på gården.