Gå til indhold
Middag i lejlighed Kolding Hotel Apartments
Hotel Apartments i Kolding

Overnatning i Kolding

Foto:Flying October - Kolding Hotel Apartments&Kolding Hotel Apartments
Godnat og sov godt!

Find din overnatning i Kolding her

Mangler du et sted at sove? Find din overnatning her. Så er der mange muligheder i Kolding. Ganske som med oplevelserne er der også masser af variation i mulighederne for overnatning i Kolding.  Her finder I for eksempel alt fra eksklusive til afslappede hoteller - både i naturen og i byen.
 

En dejlig lokal dansk kro - her sover og spiser man godt. I Kolding finder du et udvalg af forskellige kroer som både ligger centralt og i de små byer rundt omkring Kolding. Spis fantastisk på Tyrstrupkro i Christiansfeld eller nyd en god dansk middag på Bramdrupdam Kro. Overnat på Kryb i Ly i den smukkeste natur, eller oplev den lokale kro i Sdr. Bjert. 

Kroer i Kolding

Koldingfjord Hotel se fra vandet

Hoteller_i Kolding

Foto: Visit Kolding

I Kolding finder du et stort udvalg af hoteller. Bo med den smukkeste udsigt på Kolding Fjord Hotellet, et unikt design hotel med en unik beliggenhed. I UNESCO byen Christiansfeld ligger Brødremenighedens Hotel med en fantastisk historie. Helt centralt ligger også flere hoteller så står den på kultur oplevelser så er der ikke langt til overnatningen i Kolding.

Hoteller i Kolding

Andre overnatningsmuligheder i Kolding

Hejlsminde Camping
Hejlsminde Camping

Campingpladserne

Er du til smukke pladser og den frie natur eller vil du bo tæt på byen - Koldings mange campingpladser har det du søger. Der er pladser med mange aktiviteter og pladser hvor der er en mere fredelig stemning, pladser i fantastisk natur, mens andre ligger ned til de børnevenlige strande. 

Vandrehjem i Kolding
VisitKolding

Vandrehjem & Sportshotel

Vandrehjemmet i Kolding ligger i gåafstand fra midtbyen og tæt på mange af byens attraktioner. Kolding har også 2 sportshoteller, hvor I kan overnatte, og også tæt på byen. Sportshotellerne ligger i forbindelse med haller rundt i byen så her kan man også finde noget til den aktive familie.

Sommerhusudlejning i Kolding
Niclas Jessen

Sommerhusudlejning

Lej dit sommerhus her - Kolding har mange sommerhuse rundt i området - find lige netop det du søger her

Koldings bed and breakfast
VisitKolding

Bed & Breakfast

I Kolding finder ud også et stort udvalg af lokale Bed & Breakfast - se dem alle her og find det du bedst kan lide.

Ferie i Kolding på Bondegaarden
Visit Kolding

Bondegårdsferie

Bondegårdsferie når det er bedst, med hjemmelavede marmelade og aftensmaden lavet fra bunden - hvem kunne ikke brug et par dage med god dansk hjemmelavede mad? så er det her du skal booke din ferie, og tag familien med og nyd dagene i naturen og med dyrene på gården. 

Overnat i en hytte i Kolding

Lejrskoler i Kolding

Foto: Lurendal

Share your experiences with us: