Juleferie i Kolding

Gå i de smukke oplyste gader i Kolding city, og mærk julestemningen når duften af brændte mandler fylder gaderne, og butikkerne invitere indenfor til julehandel. Kolding byder i julemåneden på mange hyggelige julemarkeder hvor der er fokus på smag, julegaver, julestemning og masser af design. Måske I skal forbi det traditionsrige julemarked på Koldinghus, hvor du kan komme i den helt rette stemning når julehyggen er på sit højeste. Besøg også julemandens hus sammen med børnene, og hæng en julesok på den magiske julesokkevæg. 

Læs mere

Andre juleaktiviteter i Kolding

Oplev den helt specielle julestemning i Christiansfeld i julemåneden, når de smukke adventsstjerner pynter i bybilledet, og duften af de lækre honningkager fylder de gamle smukke gader. Oplev også de helt særlige jule traditioner der er forbundet med Brødremenighedskirken, tag med på juleturen til Christinero eller besøg det hyggelige julemarked i byen. 
 

Fra den 30. november til den 23. december flytter julemanden ind i julehuset på Helligkorsgade. Hver dag vil hans dør være åben i butikkernes åbningstid, hvor alle artige børn kan komme og hilse på ham. Tag gerne en julesok med og hæng den på den magiske julesokkevæg, og nisserne vil trylle godter i dem op til jul. I julehuset kan der købes gløgg og æbleskiver.

Giv en næstekærlig gave

I julemandens hus vil der fra den 30. november og frem til den 17 december stå et juletræ på første sal med til og fra kort på. Her er det muligt at tage et til og fra kort og købe en julegave fra barnets ønsker. Dernæst binder du kortet om gaven og aflevere den til julemanden- så gør du juleaftenen sjovere for et barn tilknyttet børnefamiliehuset, Tinghøj, Familierådgivningen i Kolding eller Gademix.