Kolding Frisbeegolf

Frisbeegolf spilles på vores 9-hullers fodboldgolfbane (Bane B), så hvis man ikke er begejstret for at sparke til en bold, kan man i stedet kaste en frisbee og stadig gå banen rundt sammen.
I hvert fodboldgolfhul er der opsat et rør med en speciel frisbeegolf-kurv - dette er målet for frisbee’en.

Frisbee’en kastes ud fra teestedet og igennem de nævnte forhindringer, som står på hver hultavle. Forreste fod sættes der hvor frisbee’en er landet, når næste kast foretages. Antallet af kast noteres på scorekortet. Den med færrest kast vinder spillet.

Frisbeegolf er ideelt til f.eks. firma-arrangementer, polterabends, familieudflugter,fødselsdage, foreningsafslutninger, skolearrangementer, ferieaktivitet, teambuilding eller bare til en helt almindelig dag, hvor man trænger til at få frisk luft og til at få rørt sig ovenpå en lang arbejds- eller skoledag.

Vi ligger kun 5 min. kørsel fra Kolding Storcenter, 2 min. kørsel fra motorvejsafkørsel Kolding Ø og så stopper bybussen bare 150 meter væk fra banen. Så med denne centrale og bynære placering i Kolding, har alle nu fået muligheden for at komme ud og nyde en omgang frisbeegolf i den dejlige danske natur.

Konceptet er Pay & Play – så husk kontanter, da vi ikke modtager betalingskort. Vi ses på banen!

Åbningstider: 30/3-19 - 27/10-19, kl. 10.00-solnedgang

Del denne side

Opdateret af:

VisitKolding info@visitkolding.dk
 

Kontakt

Adresse

Skovæblevej 3
6000 Kolding

Telefon

+45 4057 3047

Fakta

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.49441198
Latitude : 55.52351829