Kolding for børn

Har du lyst til at lege? Så besøg Koldings store legeplads - Legeparken med fri entré året rundt. Her kan I benytte robåde, spille minigolf eller køre i mooncars.

I kan også prøve vandrutsjebanen i SlotssøBadet, besøge Nicolai for Børn, klappe gederne i Geografisk Have, tage på gps-skattejagt, prøve aktiviteterne på Kolding Bibliotek eller I kan tage på rundtur på de forskellige museer der har masser af aktiviteter for børn.

I nærheden finder du også LEGOLAND®.

Har du lyst til at lege?

Vild med vand?

Prøv kræfter med vandrutsjebanen i SlotssøBadet eller slap af i det dejlige boblebad. Måske er I til vind i håret og duften af saltvand? Så tag en tur til én af de mange bynære strande i området eller tag på kanotur på Kolding Å.

LEGOLAND® -Be Happy Pass- Dit kort til oplevelser

Overnatter du i Kolding ? så husk at få dit Be Happy Pass med. Her får du gode tilbud og masser af gode oplevelser. 

Aktiviteter for alle

Geografisk Have

Tag en tur i Geografisk Have - her er masser af luft, grønne områder og plads til leg men også dyrene venter på besøg. Geografisk Have fejrer 100 års jubilæum i 2018 med masser af aktiviteter. 

LEGOLAND Billund Resort - Kolding

LEGOLAND® Billund Resort

Kom og få verdens bedste børneferie. Oplev LEGOLAND®, Lalandia, GIVSKUD ZOO, Kolding, Billund. Nyd en dag ved stranden, oplev Christiansfeld, Skamlingsbanken med skøn natur. Mulighederne er mange i LEGOLAND® Billund Resort.