Kulturforum Würth Kolding

Kunst i Kolding

Kolding er en spændende kulturby, og hvis du er vild med kunst, kan du tage på tur mellem byens mange gallerier og se eksempler på kunst, kunsthåndværk og design.

Lad dig inspirere af kunsten i Kolding!

Kunst, kunsthåndværk, design og arkitektur har en lang tradition i Kolding. Den skabende kunst har en høj profil – ikke mindst i kraft af Museet på Koldinghus og Trapholt. Designskolen Kolding sender hvert år nye talenter ud i verden.

Det kreative miljø smitter af på kulturbegivenhederne i området. Der er mange gode gallerier, kunstnere, kunsthåndværkere, kunstinteresserede virksomheder og ikke mindst enkeltpersoner og ildsjæle, der tilsammen fuldender billedet af Kolding som en spændende kunst kommune.

 

Gratis adgang 

Åbningstider for gratis adgang

 

Flere kunstmuseer i Kolding - se www.visitko........

 

 

Del denne side

Event i Kolding 2019

Begivenhedskalender - 2019

Her finder du et samlet overblik over de events der sker lige nu i Kolding, alt fra teateroplevelser, koncerter, naturoplevelser og meget mere. Bliv inspireret til at opleve Koldings mange tilbud.

Kolding for børn

Kolding for børn

Kolding er også for børn. Se her hvad du kan opleve i Kolding med børn.

Kunstmuseet Trapholt

Kunstmuseet Trapholt - En unik designoplevelse

Kunstmuseet Trapholt og udsigten over Kolding Fjord er kunstværker i sig selv. Snyd ikke dig selv for en enestående oplevelse på Kunstmuseet Trapholt, hvor der er særudstillinger med både danske og internationale kunstnere, designere og arkitekter.

Gallerier og kunsthåndværkere

Gallerier og kunsthåndværkere

I Kolding området er der rig mulighed for at gå på opdagelse på de mange gallerier.

Kulturforum Würth Kolding

Kulturforum Würth

Kulturforum Würth Kolding danner rammen om spændende kunstudstillinger med internatioal, anerkendt kunst - gratis entré.