Comwell Kolding

Når I skal holde møde, kursus eller konference i Kolding, kan vi guide jer godt på vej og hjælpe jer fra start til slut med at skabe de rette kontakter, finde de perfekte omgivelser eller give inspiration.

Perfekte rammer til møder og konferencer

Comwell Kolding er indbegrebet af konferencer. Der findes ikke mange steder i Danmark, der kan give dig så unikke rammer. Hotellet er indrettet udelukkende med det formål, at du som mødearrangør skal have de bedste betingelser for en succesfuld konference.

Lokaler
Både størrelsen af lokalerne og placeringen af grupperum gør Comwell Kolding til et unikt konferencehotel. Med Kolding Teater som en integreret del af Comwell Kolding finder du både plads og faciliteter til kongresser, udstillinger, shows og fester for helt op til 1.064 deltagere. Hotellet har mulighed for at åbne lobbyområder, foyer, konferencelokaler og selve teatret op, så alle de mange kvadratmeter giver et samspil, du ikke finder andre steder i Danmark.

Værelser
Vi har 180 lækre værelser og har du brug for flere værelser, så er der yderligere 500 i gå-afstand fra hotellet, med mulighed for samlet tjek ind hos Comwell.

Aktiviteter
Hotellet er placeret i naturskønne omgivelser tæt på sø og skov, hvor I kan anvende den skønne gåtur til en Walk & Talk. Det er også muligheder for team-building lige udenfor, ligesom Kolding byder på mange aktivitetsmuligheder. MeetingCamp er et ambitiøst mødekoncept, der giver dig muligheder for at skræddersy omgivelserne til dit næste møde. Du har frie rammer til at inspirere deltagerne, så de tænker i helt nye baner og kan prøve kræfter med de gode ideer på en helt anden måde end de plejer. Mødet i OAZEN på Comwell i Kolding er noget helt særligt. Ved de mindre møder er hyggen, samværet og det sociale meget vigtigt. Efter mødet har I mulighed for at spille billard, bordtennis, dart, gå i baren, tage en svømmetur i vores pool eller en dejlig gåtur i Skovbrynet 2 minutter fra hotellet.

Hjemmeside - Comwell Kolding

Del denne side

Facts

Værelser 180
Senge 360
Mødelokaler 33
Max til møde ved stole 1064
Max til møde ved borde 622
Afstand til stationen 1,4 km
400 gratis parkeringspladser

Kontaktinformationer

Kontakt informationer Visit Kolding