Efterårsferie i Kolding 2019

Kolding byder på masser af spændende oplevelser i efterårsferien. Der vil være et væld af aktiviteter, events og attraktioner for både børn og voksne. 

Lav din egen udstilling på Trapholt, vær med til spændende aktiviteter hos Nicolai for Børn, oplev naturen på Harteværket, få kulturoplevelser på Kolding Bibliotek, eller leg med vand i SlotssøBadet.

I har også mulighed for at tage med på en tidsrejse på Koldinghus til middelalderen med middelaldermad og hatteteater. 

Besøg Nicolai for børn i efterårsferien

Besøg Nicolai for børn i efterårsferien

Kig forbi Nicolai for børn i efterårsferien og besøg de kreative værksteder og en masse andet sjov.

 

Efterårsdage på Landbomuseet

Efterårsdage på Landbomuseet

Landbomuseet holder åben med forskellige aktiviteter både den 15 og den 16 oktober fra 10-15. Tag gerne madpakken med, men cafeen har åben og sælger kaffe, kage mv. Der vil være masser af gør det selv aktiviteter og museet vil have åben, hvor man kan se gamle maskiner og redskaber. 

Racesyd i Kolding

RaceSyd - Gokart, action for voksne og større børn

Action for større børn og voksen. Oplev suset når der køres om kap på banen i Fredericia, kun 25 kilometer fra Kolding. Du kan køre Le Mans, Grand Prix eller bare droppe ind til en oplevelse med fart. 

Efterårsdage på Trapholt

Efterårsferie på Trapholt

Besøg Trapholt i efterårsferien, med aktiviteter for børn og voksne. Glæd dig til at se den fantastiske udstilling omkring Kay Bojesens legende univers. Eller gå på kunstjagt og lav din egen udstilling.

Koldinghus i efterårsferien

Koldinghus i efterårsferien

Rejs tilbage til 1268 da Koldinghus første gang blev bygget som borg, lav middelaldermad og prøv kræfter med væbnerskolen. Oplev Hatteteater og flere andre aktiviteter på Koldinghus

Sygeplejemuseet efterårsferie 2018

Leg sygeplejerske som i gamle dage

I efterårsferien kan børn prøve sygeplejerskeuniformer og samtidig passe den syge bamsepatient. Løse den lille detektivopgave: Gå på opdagelse efter genstande i museet - Der er præmier på højkant!

Kultur:Kur

Kultur:Kur - Få en enestående oplevelse

Forkæl dig selv med en enestående oplevelse hvor du kan kombinere kultur med kurbad i eksklusive rammer. Køb en fælles billet til Koldinghus, Trapholt og Dronning Dorotheas Badstue.

LEGOLAND® -Be Happy Pass- Dit kort til oplevelser

Overnatter du i Kolding ? så husk at få dit Be Happy Pass med. Her får du gode tilbud og masser af gode oplevelser. 

ECCO Walkathon Kolding

City Kolding - Ecco Walkathon

En vandretur i en god sags tjeneste ? Hvorfor ikke begynde efterårsferien med en dejlig tur i naturen rund om Kolding - se mere her

Harteværket i Kolding

Efterårsferie i naturen på Harteværket

Kom til Harteværket i efterårsferien - her er masser af aktiviteter hver dag hele uge. Byg din egen træbåd - lav et kalejdoskop eller lav potteplanter af genbrug. Læs mere om alle aktiviteterne her