Nordisk Conference center

Når I skal holde møde, kursus eller konference i Kolding, kan vi guide jer godt på vej og hjælpe jer fra start til slut med at skabe de rette kontakter, finde de perfekte omgivelser eller give inspiration.

Utraditionelt, professionelt, hyggeligt
og med en helt speciel atmosfære 

...det er overskriften for Nordisk Conference center. Her finder I et inspirations- og konferencecenter, hvor I ikke blot kan holde møder og konferencer, men også kan få indsigt i optimal indretning af undervisnings- og mødelokaler. Vi har bl.a. auditorium, kreative møderum, strategirum, seminarrum, konferencelokaler, workshop-rum, coaching-rum og grupperum. Alle lokaler er indrettet forskelligt, da det er vort princip, at forskellige mødetyper kræver forskellig indretning. Nøgleordet for alle lokaler er “RUM SOM FUNGERER”.

I vores ”fælleshus” er der café og helseafdeling for alle husets brugere, og vores kok kræser for gæsterne med lækker mad. Et besøg hos os skal være en helheds-oplevelse, og vi lægger vores sjæl i jeres ophold - helt fra vi tager imod, til vi siger farvel til jer. Velkommen til et anderledes sted at mødes!

Aktiviteter

Til dit næste kursus kan du bestille en manual i brugen af Edward de Bono ”Six thinking hats” - til en nemmere styring af processen.

Besøg vores shop i vores hyggelige lounge. Her har du mulighed for at se og købe kvalitetsvine, eksklusive parfumer og creme, indretningstilbehør og meget andet.

Øvrige faciliteter

Nordisk Conference center råder også over petanque bane, clockgreen, bålplads, bordfodbold, bordtennis, en smuk pavillon som både kan anvendes til møder og pause område samt mulighed for bade- og omklædningsfaciliteter.

Hjemmeside - Nordisk Conference center

Del denne side

Facts

Mødelokaler 7
Max til møde ved stole 72
Max til møde ved borde 40
Max til spisning 80
Afstand til stationen 7 km
80 parkeringspladser 

Kontaktinformationer

Kontakt informationer Visit Kolding