Gå til indhold

Bliv gift i Kolding

Foto: Koldinghus

Her i byen finder I alt hvad der kan forventes for at jeres dag bliver en helt speciel og romantisk oplevelse for livet. 

I Kolding kan vi tilbyde jer, at danne rammerne for jeres store dag med den unikke stemning i midtbyen og de mange historiske områder. I Kolding har vi mange lokation muligheder for jeres store dag, hvad med at blive gift i det gamle smukke Kolding hus? Eller et udendørsbryllup omgivet af smukke blomster i Geografisk have? Mulighederne er mange, og vi vil naturligvis gerne hjælpe jer med at finde det perfekte sted for jeres store dag. 

Bryllup i Kolding med hvid brudebuket

Foto:VisitKolding

Bliv gift på fantastiske Koldinghus 

På Koldinghus kan I blive viet i helt unikke omgivelser. Slottet atmosfære giver en helt speciel stemning til Jeres store øjeblik. I kan bliver gift i den smukke slotskirke, eller blive viet på det store udendørs areal omkring slottet - Læs mere om vielser på Koldinghus

Kirkesalen paa Koldighus

Foto:Koldinghus

Brude og Brudgom i slotsgaarden paa Koldinghus

Foto:VisitKolding

Efterår Koldinghus

Foto:Visit Kolding

En af de mere specielle datoer mange valgte at blive gift på, var den 07.09.2013 - på denne unikke dato blev hele 3136 par viet i Danmark.

Vielse i Geografisk Have i Kolding

Foto:Geografisk Have

Vielse under åben himmel i Geografisk Have

Geografisk Have i Kolding er et smukt sted at blive viet. Her er mulighederne mange, både under åben himmel og under tag i det store væksthus. Besøg haven og find det helt perfekte sted for netop jeres vielse i Kolding. Den Gyldne Hane ligger som nabo til haven og er klar med middag, kaffe eller hvad I måtte ønske. 

Bliv gift på Kolding Rådhus

Rådhuset i Kolding kan danne en smuk ramme om dit bryllup. Rådhuset ligger centralt placeret i hjertet af Koldings midtby. Vielsen foregår i den fantastiske byrådssal, hvor der er god plads til jeres gæster.  Byens restauranter er lige udenfor døren og er klar til at byde jer og jeres gæster velkommen.
 

Bryllup paa Kolding Raadhus

Foto:VisitKolding

Bryllup på Hejlsmindestrand

Foto:VisitKolding

Bliv gift under åben himmel

I Kolding har I mulighed for at vælge at blive gift i skoven, hjemme i haven eller måske på stranden. Stranden i Hejlsminde er et meget brugt sted for vielser, kontakt Borgerservice for at høre mere om mulighederne for jeres vielse og se listen over de byrådsmedlemmer der tager ud og vier brudepar i Kolding Kommune. 

 

Alle vores hoteller, kroer og restauranter står klar til at byde jer velkommen og give jer en fantastisk dag. 

I 2018 var der i Danmark 6 par der kunne fejre 75 års bryllupsdag - også kaldet Atombryllup, og 119 par der kunne fejre 70 år sammen som er Jernbryllup.

Share your experiences with us: