Bliv gift i Kolding

Foto: Koldinghus

Her i byen finder I alt hvad der kan forventes for at jeres dag bliver en helt speciel og romantisk oplevelse for livet. 

I Kolding kan vi tilbyde jer, at danne rammerne for jeres store dag med den unikke stemning i midtbyen og de mange historiske områder. I Kolding har vi mange lokation muligheder for jeres store dag, hvad med at blive gift i det gamle smukke Kolding hus? Eller et udendørsbryllup omgivet af smukke blomster i Geografisk have? Mulighederne er mange, og vi vil naturligvis gerne hjælpe jer med at finde det perfekte sted for jeres store dag. 

Bliv gift på fantastiske Koldinghus 

På Koldinghus kan I blive viet i helt unikke omgivelser. Slottet atmosfære giver en helt speciel stemning til Jeres store øjeblik. I kan bliver gift i den smukke slotskirke, eller blive viet på det store udendørs areal omkring slottet - Læs mere om vielser på Koldinghus

En af de mere specielle datoer mange valgte at blive gift på, var den 07.09.2013 - på denne unikke dato blev hele 3136 par viet i Danmark.

Alle vores hoteller, kroer og restauranter står klar til at byde jer velkommen og give jer en fantastisk dag. 

I 2018 var der i Danmark 6 par der kunne fejre 75 års bryllupsdag - også kaldet Atombryllup, og 119 par der kunne fejre 70 år sammen som er Jernbryllup.