Gå til indhold
Påskeferie i Kolding
Børn i Geografisk Have

i Kolding

Foto:Visit Kolding&Geografisk Have
Påskeferie

Påskeferie i Kolding

Kolding byder på mange spændende oplevelser i påskeferien for både børn og voksne. Se spændende udstillinger på Trapholt eller vær med i påskeaktiviteterne på Koldinghus.

Du kan også opleve påskemystikken i Nicolai for børn eller brænde krudtet af på Koldings store udendørs legeplads - Legeparken, helt gratis.

Slotssøbadet åbner dørene til masser af gode timer med vand og leg - kom og prøv den nye Spraypark hvor der leges med vand på en helt ny måde.

Tag en gåtur i den bynære skov Marielund for at se forårsblomsterne og nyde duften af forår. 

Børn i dyrefolden i Geografisk Have i Kolding

Geografisk Have for børn

Foto: Geografisk Have

Besøg Geografisk Have i Kolding

I påsken har Geografisk Have i Kolding en masse aktiviteter - gå på æggejagt i haven, klip et smukt gækkebrev eller gå på opdagelse i have som er en 14 ha stor park med masser af muligheder for leg og sjov. Her kan du opleve havens dyrefold med klappegeder, ponyer, mini grise og andre dyr. Der er 2 legepladser og en junglesti, hvor man kan gå på opdagelse.

 

Koldinghus i Påsken

Tag børnene med på Koldinghus i påskeferien og oplev de sjove og spændende aktiviteter på slottet. 

Trapholt kan guiderne hjælper jer med af finde aktiviteter der passer til jer og her får I også udleveret opgaver og kunstjagten.  Trapholt har også et stort udendørs område hvor I kan nyde jeres medbragte mad og nyde den smukke udsigt men parken indbyder også til leg og man kan låne et kongespil i Caféen, eller gå på skulpturjagt og se om man kan finde alle skulpturerne.  

Er I mere til mad i cafeen er børn meget velkommen og der er et helt specielt hjørne hvor man kan udfolde sin kreativitet mens de voksne spiser færdig.

Legeparken er et paradis for alle legebørn  - og så er det helt gratis!
På land kan du køre på racerbanen i mooncars, svinge dig rundt som Tarzan på den nye motorik bane, lave fantastiske sandslotte i de store sandkasser og få et sug i maven fra de vilde rutchebaner og høje klatrestativer. 
Hvis du vil erobre vandet, så sejl en tur i robåden eller prøv kræfter med en af cykelbådene på søen.  Som perfekt afslutning på den sjoveste dag i parken, kan du spørge en af medarbejderne om hjælp til at tænde op i grillen, og sammen med dine forældre tilberede jeres medbragte mad. Parken er åben hele året og i kan nyde alle aktiviteter og faciliteter helt gratis. Det er bare med at komme af sted!

Liste
Kort
Nicolai for børn - Et unikt oplevelsesunivers for børn i Kolding
Foto: Destination Trekantområdet

Nicolai for børn - Et unikt oplevelsesunivers for børn i Kolding

Vil du gerne udforske Koldings sjoveste oplevelsesunivers? Er du nysgerrig efter det mest fantasifulde legerum i byen? Hvis dit svar er JA, så inviterer Nicolai dig til sit børnekulturhus på Skolegade...

Læs mere
SlotssøBadet - for børn - Badeland og Svømmehal i Kolding
Foto: Destination Trekantområdet

SlotssøBadet - for børn - Badeland og Svømmehal i Kolding

Slotssøbadet har alt til både voksne og børn! 7 forskellige bassiner, lige fra konkurrencebassin til spabad. 

Læs mere

Kolding Bibliotek – En attraktion for hele familien i centrum af Kolding

Kolding bibliotek er for alle som elsker at læse, lege, lytte og lære. Der er plads til at være barn, og de voksne kan også finde en rolig plads til fordybelse.

Læs mere
GoMonkey Kolding - Klatrepark i Kolding
Foto: Destination Trekantområdet

GoMonkey Kolding - Klatrepark i Kolding

Er I til sjov, action og spænding- så er GoMonkey in Kolding lige noget for jer. Oplev suset i de forskellige højder - her er noget for enhver alder og perfekt til både store og små grupper.

Læs mere
LEGOLAND Billund Resort 2019

LEGOLAND Billund Resort

Foto: LEGOLAND Billund Resort

Når du overnatter i Kolding på et af Koldings mange overnatningssteder kan du i sommersæsonen få et Be Happy Pass - det giver dig unikke fordele både i Kolding men også i flere nabobyer. Spørg efter det, der hvor du overnatter. 

Overnatning i Kolding i påsken

Se de forskellige overnatningsmuligheder i Kolding og Christiansfeld her

Liste
Kort

Overnatning i Christiansfeld

Se de forskellige overnatningsmuligheder i Christiansfeld her

Læs mere

Share your experiences with us: