Besøg Geografisk Have i Kolding

I påsken har Geografisk Have i Kolding en masse aktiviteter - gå på æggejagt i haven, klip et smukt gækkebrev eller gå på opdagelse i have som er en 14 ha stor park med masser af muligheder for leg og sjov. Her kan du opleve havens dyrefold med klappegeder, ponyer, mini grise og andre dyr. Der er 2 legepladser og en junglesti, hvor man kan gå på opdagelse.

 

Koldinghus i Påsken

Tag børnene med på Koldinghus i påskeferien og oplev de sjove og spændende aktiviteter på slottet. 

Trapholt kan guiderne hjælper jer med af finde aktiviteter der passer til jer og her får I også udleveret opgaver og kunstjagten.  Trapholt har også et stort udendørs område hvor I kan nyde jeres medbragte mad og nyde den smukke udsigt men parken indbyder også til leg og man kan låne et kongespil i Caféen, eller gå på skulpturjagt og se om man kan finde alle skulpturerne.  

Er I mere til mad i cafeen er børn meget velkommen og der er et helt specielt hjørne hvor man kan udfolde sin kreativitet mens de voksne spiser færdig.

Legeparken er et paradis for alle legebørn  - og så er det helt gratis!
På land kan du køre på racerbanen i mooncars, svinge dig rundt som Tarzan på den nye motorik bane, lave fantastiske sandslotte i de store sandkasser og få et sug i maven fra de vilde rutchebaner og høje klatrestativer. 
Hvis du vil erobre vandet, så sejl en tur i robåden eller prøv kræfter med en af cykelbådene på søen.  Som perfekt afslutning på den sjoveste dag i parken, kan du spørge en af medarbejderne om hjælp til at tænde op i grillen, og sammen med dine forældre tilberede jeres medbragte mad. Parken er åben hele året og i kan nyde alle aktiviteter og faciliteter helt gratis. Det er bare med at komme af sted!

Når du overnatter i Kolding på et af Koldings mange overnatningssteder kan du i sommersæsonen få et Be Happy Pass - det giver dig unikke fordele både i Kolding men også i flere nabobyer. Spørg efter det, der hvor du overnatter. 

Overnatning i Kolding i påsken

Se de forskellige overnatningsmuligheder i Kolding og Christiansfeld her

Liste
Kort