VisitKolding

Lejrskoler i Kolding

Flere af hytterne ligger i smukt natur lige ud til Lillebælt. Om det er lejrskoleophold eller om hele familien skal afsted og alle vennerne med, så se hytterne her - her er god plads til alle så alle kan holde ferie sammen. 

4 gode grunde til at tage på lejrskole i Kolding

Kolding har masser at byde på som passer perfekt til folkeskolens forskellige klassetrin. Her finder I underholdning, historiske attraktioner, natur, teambuilding-aktiviteter og meget mere.

Kolding ligger centralt i trekantsområdet og er lettilgængelig via motorvejen eller med tog. Der er god infrastruktur med gode tog- og busforbindelser samt gode cykelruter, så I har mulighed for at opleve hele Kolding. Byen emmer af historie og natur men er samtidig moderne med masser af kulturoplevelser. En perfekt kombination af relevant undervisningsmateriale og nye oplevelser. Men hvad skal I lave, mens I er her? Læs med nedenfor og se 4 gode grunde til at tage på lejrskole i Kolding.

  • Spændende udstillinger på Trapholt 

Er I til det kunstneriske og kulturelle, så besøg Trapholt. Her kan I opleve interessante, aktuelle og betagende udstillinger. Der er noget for alle aldre – helt klart et besøg værd.

 

  • Oplev kultur og historie på Koldinghus

Besøg byens vartegn og lær historien om Koldinghus, branden der efterlod slottet som en ruin og genopbygningen - der har stor betydning for slottet i dag. Tag også turen op i kæmpetårnet og nyd den fantastiske udsigt over Kolding centrum og Slotssøen.

  • Smuk natur 

Nyd naturen med en vandretur ud i Kolding Ådal eller på cykeltur ud langs de mange landeveje. Bliv inspireret af naturbrochuren hvor i kan læse mere om de forskellige ruter og de oplevelser I kan finde i Kolding. Dette er dog kun et udpluk, da der findes mange andre spændende oplevelser for jeres klasse i Kolding.

 

  • Et væld af sjove aktiviteter i nærområdet 

Kolding byder på mange sjove oplevelser. Er I til klatring i det fri er GoMonkey en rigtig sjov oplevelse. Er I mere til svømning og sprøjten med vand, kan man i Slotssøbadet prøve det nye Spray Park og svømme i deres mange forskellige bassiner. I kan bowle eller spille minigolf i Bowl’n’fun. Harteværket byder på mange oplevelser for børn og ligger omgivet af smuk natur.

Har du brug for mere inspiration kan du læse mere om de andre oplevelser her på siden og I er altid velkomne til at kontakte Visit Kolding for mere information på info@visitkolding.dk.

Hytter og Naturpladser i Kolding

Liste
Kort